• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μάχη συνεχίζεται στο Misano!
Και η αγωνία κορυφώνεται!
Νέα 10/09/2013 - 15:14

Τρεις ημέρες απέμειναν μέχρι την έναρξη του 13ου γύρου στο Misano, αυτό το Σ/Κ και το μόνο που γυροφέρνει στο μυαλό των αναβατών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, είναι το πως θα καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά τους από τον Marc Marquez!

 

Στον προηγούμενο γύρο, στο Silverstone της Αγγλίας, ήταν ο Jorge Lorenzo αυτός που κατάφερε να βρει τη λύση απέναντι στον δαιμονιώδη μικρό του HRC, αρπάζοντας τη νίκη με μια κίνηση, "τώρα ή ποτέ", στην προτελευταία στροφή. Με αναπτερωμένο το ηθικό, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι έτοιμος να επαναλάβει το θρίαμβό του και στο Misano.

 

Η μάχη με τις δυο πανίσχυρες Honda αναμένεται σκληρή και αμφίρροπη, με τον Lorenzo να μην έχει στη διάθεσή του το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha, που αναμένεται - όταν έρθει - να του δώσει καινούργια ώθηση στη μάχη για το φετινό Τίτλο. Για τον Pedrosa τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να συνεχίσει με νίκες, αν θέλει να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος, την ώρα που σχεδόν όλα τα βλέμματα θα είναι στον νεαρό ομόσταυλό του. Ο Marc Marquez δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία, καθώς η κατάσταση του αριστερού του ώμου θα έχει βελτιωθεί, με τον 20χρονο να στοχεύει στην έκτη φετινή του νίκη.

 

Ο Valentino Rossi δουλεύει στο να βρει το κατάλληλο στήσιμο που θα του επιτρέπει να είναι - από την αρχή του αγώνα - γρήγορος όσο στο δεύτερο μισό, ώστε να παλεύει για μια θέση στο βάθρο ή και νίκες. Από την άλλη, ο Alvaro Bautista ψάχνει να βρει τη λύση που θα του επιτρέψει να κερδίσει τον διάσημο Ιταλό αντίπαλό του, με τον Ισπανό του Gresini να τερματίζει πίσω από τον Rossi σε τρεις συνεχόμενους αγώνες.

 

Ο Stefan Bradl έχει κάνει αδιάφορους αγώνες το τελευταίο διάστημα - αν και είναι δυνατός στα ελεύθερα και δοκιμαστικά. Αυτό που πρέπει να ξαναβρεί ο Γερμανός της LCR Honda, είναι ο καλός ρυθμός αγώνα που του είχε χαρίσει τη δεύτερη θέση στη Laguna Seca, ενώ ο Cal Crutchlow θέλει να ξεχάσει τις πτώσεις και το άσχημο Σ/Κ στο Silverstone και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο.

 

Το δίδυμο της Ducati έχει το πλεονέκτημα να έχει κάνει αρκετές δοκιμές στην πίστα του Misano, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν καλύτεροι απ' ότι στους πρόσφατους αγώνες. Τόσο ο Dovizioso, όσο και ο Hayden θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανεβασμένο Bradley Smith, ενώ ο τραυματίας Ben Spies θα αντικατασταθεί - για πολλοστή φορά φέτος - από τον δοκιμαστή της Ducati, Michele Pirro, ο οποίος θα πάρει θέση δίπλα στον Iannone, στο γκαράζ της Pramac. Τέλος, στις CRT ο Espargaro δείχνει ανίκητος, με τους Colin Edwards και Hector Barbera να έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Είμαι κοντά στο 100%

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa στη F1!

Χορηγοί