• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είμαι κοντά στο 100%
Ήδη νιώθω πολύ καλύτερα
Νέα 10/09/2013 - 15:48

Μετά από τη σπουδαία μάχη που έδωσε με τον Jorge Lorenzo στο Silverstone, λίγες ώρες αφού εξάρθρωσε τον ώμο του, ο rookie της κατηγορίας και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marc Marquez, ελπίζει ότι θα είναι κοντά στο 100%, αυτό το Σ/Κ στο GP του Misano.

 

Ο 20χρονος οδηγός της Repsol Honda έχασε στο Silverstone μόλις στην προτελευταία στροφή, ωστόσο και πάλι κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά του από τον δεύτερο Dani Pedrosa, στους 30 βαθμούς.

 

"Ήδη νιώθω πολύ καλύτερα μετά την πτώση στο Silverstone κι έτσι ελπίζω να είμαι σχεδόν 100% έτοιμος αυτό το Σ/Κ", σχολίασε ο Marquez. "Θα πάω στην Ιταλία λίγο πιο μετά απ' ότι συνήθως, για να χρησιμοποιήσω το χρόνο ώστε να κάνω περισσότερη φυσιοθεραπεία στον ώμο μου. Το Misano έχει πολλά σημεία για φρένα και είναι πιο μικρή και πιο αργή σε σχέση με άλλες πίστες του ημερολογίου. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να οδηγήσω τη MotoGP μοτοσυκλέτα μου εκεί. Για μια ακόμη φορά, στόχος μας είναι να δουλέψουμε όπως κάθε φορά, να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι την Κυριακή".

 

Να σημειώσουμε ότι ο Marquez έχει τρεις νίκες στο Misano τα τρία προηγούμενα χρόνια, δυο στη Moto2 και μια στα 125cc.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Να μάθουμε από τα λάθη

« Προηγούμενο άρθρο

Η μάχη συνεχίζεται στο Misano!

Χορηγοί