• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Να μάθουμε από τα λάθη
Στόχος στο Misano να μειώσουμε τη διαφορά!
Νέα 10/09/2013 - 17:22

Στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, ο Dani Pedrosa δεν έχει καταφέρει να δείξει το καλό - περσινό - του πρόσωπο, ωστόσο έχει πλησιάσει αρκετά στη νίκη: στο Brno έχασε από τον ομόσταυλό του και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Marc Marquez, για μόλις 0.3δ, ενώ στο Silverstone πέρασε τρίτος τη γραμμή τερματισμού, 1,5δ μετά τον πρώτο, Jorge Lorenzo.

 

Νωρίτερα, ο Pedrosa είχε κάνει νέο ρεκόρ πίστας, ένα επίτευγμα που έκανε το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο οδυνηρό, ενώ πλέον υπολείπεται από την πρώτη θέση της βαθμολογίας για 30 βαθμούς.

 

"Ήμουν λίγο απογοητευμένος μετά το Silverstone, γιατί γνωρίζαμε ότι ήμασταν γρήγοροι και είχαμε το ρυθμό στον αγώνα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όπως και να 'χει όμως, πρέπει από εδώ και πέρα να μάθουμε από τα λάθη μας", τόνισε ο Pedrosa.

 

"Το Misano είναι μια πίστα με ιδιαιτερότητες και τα επίπεδα πρόσφυσης αποτελούν πάντα πρόκληση, αλλά μ' αρέσει να οδηγάω εκεί. Έχω καλά αποτελέσματα στο παρελθόν, παρά το ότι πέρυσι είχαμε ένα εφιαλτικό Σ/Κ". Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, στον αγώνα του Misano, ο Pedrosa αντιμετώπισε πρόβλημα με τις κουβέρτες στην εκκίνηση και αναγκάστηκε να ξεκινήσει από το τέλος του grid, για να τον παρασύρει στη συνέχεια ο Barbera και να δεχθεί ένα σοβαρό πλήγμα στη μάχη που έδινε με τον Lorenzo για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

"Φέτος, πάμε στο Misano με βεβαιότητα και με στόχο να μειώσουμε τη διαφορά μας από τον Marc στο Πρωτάθλημα", πρόσθεσε. Να σημειώσουμε πάντως, ότι ο Pedrosa δεν έχει καταφέρει να κερδίσει βαθμούς από τον ομόσταυλό του, από το GP του Mugello τον Ιούνιο!

 

Επόμενο άρθρο »

Το Ducati Dream Tour και πως να πας!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Είμαι κοντά στο 100%

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα