• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Ducati Dream Tour και πως να πας!
6 αναγνώστες στην Ιταλία, εντελώς δωρεάν!
Νέα 10/09/2013 - 19:30

Το "Ducati Dream Tour" είναι ένα εκπληκτικό “πακέτο” τριών ημερών αξέχαστης οδήγησης με μερικές από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του κόσμου, στους λόφους γύρω από το Borgo Panigale, συνδυασμένο με επίσκεψη στο Μουσείο της Ducati και το ιστορικό εργοστάσιο της Ιταλικής φίρμας. 

 

Για τους 6 τυχερούς Έλληνες που με κλήρωση στις 24 Σεπτεμβρίου, θα κερδίσουν το DDT μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει το EKO racing club (βλέπε: www.ekoracing.gr/moto), το μοναδικό αυτό ταξίδι θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με την αεροπορική μεταφορά στην Μπολώνια και τη διαμονή στο προάστιο Borgo Panigale, σε απόσταση “αναπνοής” από το εργοστάσιο της Ducati και φυσικά το Μουσείο, με την επίσκεψη του οποίου ξεκινά το πρόγραμμα της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά την επίσκεψη οι πανέτοιμες για ταξίδι Ducati Multistrada S Touring, Ducati Diavel, Ducati Monster, Ducati Hyperstrada, περιμένουν τους Έλληνες του EKO racing club για να τις οδηγήσουν σε μια διαδρομή στα Απέννινα στην περιοχή της Emilia Romagna. Φυσικά τη διασκεδαστική οδηγικά διαδρομή έχουν προσεκτικά επιλέξει οι επαγγελματίες οδηγοί της Ducati που θα βρίσκονται εκεί και τις τρεις ημέρες της οδήγησης. Τα πράγματα των Ελλήνων οδηγών θα έχουν μπει σε ένα ειδικό van που θα ακολουθεί τη διαδρομή.

Το ξενοδοχείο Monte del Re, κοντά στην θρυλική πίστα της Imola είναι το σημείο του δείπνου και της 2ης και 3ης διανυκτέρευσης.

Τις επόμενες δύο μέρες άλλες διαδρομές στο φανταστικό τοπίο έχουν επιλεγεί και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα γίνει η επιστροφή στο αρχηγείο της Ducati. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πτήσεων η επιστροφή θα γίνει είτε την Κυριακή το βράδυ, είτε την Δευτέρα.

 

Αυτή λοιπόν είναι με λίγα λόγια η εμπειρία Ducati Dream Tour, την οποία θα κερδίσουν 6 Έλληνες οδηγοί μοτοσυκλέτας, μέσα από το EKO racing club!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας “κλικ” στο σχετικό μπάνερ του διαγωνισμού που βρίσκεται στο πάνω μέρος κάθε σελίδας του website μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: "Γλυκόπικρο" για τον Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Να μάθουμε από τα λάθη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα