• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: "Γλυκόπικρο" για τον Hayden
Πολύ ιδιαίτερο για τον Dovizioso
Νέα 11/09/2013 - 12:16

O Nicky Hayden θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση σε ιταλικό έδαφος, ως αναβάτης της Ducati, στον 13ο γύρο Πρωταθλήματος στην πίστα του Misano, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα κεντρικά γραφεία του ιταλού κατασκευαστή στη Μπολόνια.

 

"Το Misano θα είναι γλυκόπικρο φέτος, καθώς είναι η τελευταία μου φορά στην Ιταλία με την ομάδα της Ducati", αποκάλυψε ο Αμερικανός. "Δεν μπορώ να πω ότι μ' αρέσει και πολύ αυτή η πίστα, διότι δεν έχω καλά αποτελέσματα, ωστόσο η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Είναι αρκετά δύσκολη πίστα, με πολλά σαμαράκια και μέτρια πρόσφυση. Κάναμε ένα τεστ εκεί πριν μερικούς μήνες και ενδεχομένως να ξεκινήσουμε το Σ/Κ πιο κοντά στους υπόλοιπους".

 

Την ώρα που ο Hayden φεύγει από την ιταλική ομάδα, ο Andre aDovizioso θα πάρει θέση στο grid στο δεύτερό του μόλις ιταλικό GP, με τα χρώματα των κόκκινων. Ο Ιταλός άσος έχει γεννηθεί εκεί κοντά, στην Forlimpopoli και - όπως ο ομόσταυλός του - επιδιώκει και αυτός να εκμεταλλευτεί το τεστ που έκανε στην ιταλική πίστα.

 

"Κάναμε ένα τεστ εκεί, πριν περίπου ένα μήνα κι έτσι θα πρέπει να έχουμε καλή βάση. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα", τόνισε ο Dovi. "Το Misano είναι αργή πίστα για τις μοτοσυκλέτες του MotoGP, αλλά μ' αρέσει γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη πίστα για εμένα. Εκεί αγωνίστηκα για πρώτη φορά, μετά τα minibikes και παρά το ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τώρα, το Misano θα είναι πάντα Misano για εμένα!"

 

Τέλος, την ελπίδα του για μια καλή παρουσία των Desmosedici στο Misano, εξέφρασε και ο Team Manager, Vittoriano Guareschi: "Γνωρίζουμε ότι οι μοτοσυκλέτες μας τα πάνε καλά εκεί και οι αναβάτες μας θα έχουν μεγάλο κίνητρο, διότι είναι ο εντός έδρας αγώνας μας. Ειδικά ο Andrea, ο οποίος μεγάλωσε πολύ κοντά στην πίστα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δυνατός και πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Ducati Dream Tour και πως να πας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα