• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δυνατός και πάλι!
Επιτέλους πετύχαμε μια μεγάλη νίκη επί του Marc!
Νέα 11/09/2013 - 12:58

Ικανοποιημένος μετά τη μεγάλη του νίκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Marc Marquez, στο Silverstone, o Jorge Lorenzo πιστεύει ότι είναι αρκετά δυνατός και στην ίδια κατάσταση όπως πριν τον τραυματισμό του στην κλείδα, στο ολλανδικό GP.

 

Η νίκη του Lorenzo ήταν η πρώτη του μετά τον αγώνα της Καταλονίας, ωστόσο παρά τη μεγαλειώδη του εμφάνιση στην Αγγλία, υπολείπεται ακόμα 39 βαθμούς από τον Marquez και 9 από τον δεύτερο Dani Pedrosa, με έξι αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

"Νιώθω δυνατός και πάλι, όπως ήμουν στο Montmelo και στο Mugello, πριν την πτώση μου στο Assen", δήλωσε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Η εμφάνισή μας στο Silverstone ήταν πραγματικά καλή, με μόνο μειονέκτημα την τελική μας ταχύτητα, σε σχέση με τους αντιπάλους μας, ωστόσο επιτέλους καταφέραμε μια μεγάλη νίκη επί του Marc! Όταν με πέρασε την τελευταία φορά, πίστεψα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να τον κερδίσω, αλλά τελικά τα κατάφερα και ήταν φανταστικά!"

 

"Το Misano είναι μια πίστα που μ' αρέσει πολύ, ενώ και η Yamaha τα πάει καλά εκεί. Ο επόμενος στόχος μου είναι να παλέψω και πάλι για τη νίκη και να σκεφτόμαστε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, ενώ θα βελτιώνουμε τον ρυθμό αγώνα βήμα-βήμα", πρόσθεσε. Να θυμίσουμε ότι τα δυο τελευταία χρόνια, ο Lorenzo είναι αυτός που φεύγει με τη νίκη από το Misano. Τέλος, να πούμε ότι την Δευτέρα, μετά τον αγώνα, η ομάδα της Yamaha θα καθίσει για μια ημέρα δοκιμών στην πίστα, όπου και φημολογείται ότι θα δοκιμάσει και πάλι το νέο της seamless κιβώτιο, το οποίο - χωρίς να υπάρχει τίποτα το οριστικό - ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του στο GP της Aragon!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σημαντικό Σ/Κ στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: "Γλυκόπικρο" για τον Hayden

Χορηγοί