• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ένιωθα καλά...!
Pedrosa: Πρόβλημα με φρένα και ελαστικά
Νέα 13/09/2013 - 21:15

Ο Marc Marquez δεν έχασε καθόλου χρόνο στην πίστα του Misano και ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στην πρώτη θέση, έχοντας καταγράψει τον καλύτερο χρόνο. Το νέο αστέρι του MotoGP ήταν ταχύτερος τόσο στα πρώτα, όσο και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, αν και αυτή τη φορά νιώθει απειλητικά πίσω του τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa, ο οποίος υπολείπεται μόλις 33 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο 20χρονος αναβάτης κατάφερε τον καλύτερό του χρόνο - 1:34.200 - στον ένατο από τους 22 γύρους και τόνισε στις δηλώσεις του ότι μπορεί να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του αύριο. "Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων σήμερα", ξεκίνησε να λέει. "Ένιωθα καλά από την αρχή της ημέρας και βρήκα μερικά καλά σημεία αναφοράς... δουλέψαμε καλά σήμερα. Υπάρχουν μερικά σημεία, όπως η γρήγορη στροφή, όπου πρέπει να βελτιωθώ για να είμαι ακόμα πιο γρήγορος. Ανοίγομαι λίγο παραπάνω στην AstroTurf εκεί. Ελπίζω να το διορθώσουμε αυτό αύριο, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα".

 

Πολύ κοντά στον Marquez, ο Dani Pedrosa παραλίγο να αρπάξει την πρώτη θέση με τον προτελευταίο γύρο του στα δεύτερα ελεύθερα, ωστόσο έμεινε 0.033δ πίσω από τον rookie. Σε πολλά σημεία, στα φρένα, το μπροστινό μέρος είχε έντονες ταλαντώσεις, ωστόσο αυτό που στοίχισε περισσότερο στον Ισπανό της Repsol, ήταν η έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω ελαστικό.

 

"Σε γενικές γραμμές κάναμε δυο καλές διαδικασίες", σχολίασε ο βετεράνος άσος. "Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καλή πρόσφυση στο πίσω μέρος. Ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε κι ελπίζουμε να το βελτιώσουμε αύριο. Επιπρόσθετα δεν μας βοήθησε και η κατάσταση της ασφάλτου σήμερα, καθώς δεν είχε καλή πρόσφυση. Παρά ταύτα, αύριο θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλές κατατακτήριες, μιας και αυτό είναι που μετράει".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: 1ος και στις ΚΑΤ1 ο Guintoli

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: Παραμένει 1ος ο Nakagami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα