• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: 1ος και στις ΚΑΤ1 ο Guintoli
Αποδεκατισμένο το grid του Πρωταθλήματος!
Νέα 13/09/2013 - 21:47

Στις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές της Κωνσταντινούπολης, οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK ήταν μόλις 15, καθώς πέντε ήταν εκείνοι που βρίσκονταν για διάφορους λόγους στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις.

 

Πρώτος στο αποδεκατισμένο grid ήταν και πάλι ο Sylvain Guintoli - όπως και το πρωί - με χρόνο 1:56.190, αφήνοντας πάλι στη δεύτερη θέση τον Marco Melandri, αλλά αυτή τη φορά με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο. Λίγο πιο πίσω ο έτερος εργοστασιακός της Aprilia, Eugene Laverty, ο οποίος έχει και αυτός αγωνιστεί παλιότερα στην τούρκικη πίστα, στην κατηγορία των 250cc.

 

Ο Tom Sykes φιγουράρει στην τέταρτη θέση, αλλά αυτός που έκλεψε και πάλι την παράσταση, ήταν ο Toni Elias, ο οποίος πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα, στο ντεμπούτο του στα SBK! Στην έκτη θέση ο Jules Cluzel, με τον ομόσταυλό του - Leon Camier - να είναι στο νοσοκομείο, πιθανότατα με κάταγμα στο πόδι. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο Σ/Κ, κάτι που θα συμβεί και στον Neukirchner, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην Τουρκία μιας κι έχει κάταγμα στο δεξί του χέρι και περιμένει να χειρουργηθεί.

 

Απόντες από τη διαδικασία ήταν και οι δυο αναβάτες της Ducati, Carlos Checa και Ayrton Badovini, οι οποίοι εξαιτίας των πρωινών τους πτώσεων ταλαιπωρούνται από διαφορετικούς τραυματισμούς. Ο Ισπανός έχει κάταγμα σκαφοειδούς και ο Ιταλός διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Στην έβδομη θέση ο Chaz Davies πάνω στη BMW του, με τον Giugliano να ακολουθεί στην όγδοη. Ο Haslam έχασε έδαφος και είναι ένατος, αλλά μπροστά από τον ομόσταυλό του για το Σ/Κ, Fabrizio, ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Rea.

 

Με 15 αναβάτες μόνο στο grid, οι δυο έκτακτες συμμετοχές Τούρκων αναβατών πήραν την 14η (Tolga Uprak) και 15η (Yunus Ercelik) θέση, αλλά με τεράστια διαφορά 6,8 και 8 δευτερολέπτων από την κορυφή. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Πρώτος ο Guintoli στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ένιωθα καλά...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα