• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Πρώτος ο Guintoli στις ΕΔ1
Μάχη με τους Melandri και Sykes!
Νέα 13/09/2013 - 22:01

Την πρώτη τους επίσημη διαδικασία στην πίστα της Τουρκίας, στην Κωνσταντινούπολη, ολοκλήρωσαν οι αναβάτες των SBK σήμερα το πρωί, με τον Sylvain Guintoli να παίρνει την πρώτη θέση στα διευρυμένα πρώτα ελεύθερα! Η διαδικασία κράτησε 90 λεπτά ώστε να δοθεί χρόνος στους αναβάτες να μάθουν την πίστα.

 

Έχοντας οδηγήσει στο παρελθόν στη συγκεκριμένη πίστα, όπως και μερικοί ακόμα από τους αναβάτες του Πρωταθλήματος, ο Sylvain Guintoli έκανε τον καλύτερο χρόνο - 1:56.851δ - όντας έξι δέκατα πιο γρήγορος από τον Marco Melandri, ο οποίος έχει πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο MotoGP, στην τούρκικη πίστα.

 

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Tom Sykes, ήταν τρίτος (ο ομόσταυλός του Loris Baz δεν αγωνίζεται στην Τουρκία μετά τον τραυματισμό του στο Nurburgring) με τον Leon Haslam να παίρνει την τέταρτη θέση, μπροστά από έναν εντυπωσιακά γρήγορο Toni Elias! Ο τελευταίος έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο ντεμπούτο του στα SBK και για τα πρώτα 45 λεπτά μάλιστα, προηγούνταν στους χρόνους!

 

Καλύτερη Ducati αυτή του Carlos Checa, ο οποίος είχε και μια πτώση. Ο Fabrizio, ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Jonathan Rea ήταν 14ος. Πτώση είχε και ο Camier - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει κάταγμα στο πόδι του - ενώ ο τελευταίος που έπεσε ήταν ο Badovini, ο αναβάτης της Ducati.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν με αποσπά πια!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: 1ος και στις ΚΑΤ1 ο Guintoli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα