• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν με αποσπά πια!
Hayden: Ιδανικά, μισό δευτ. πιο γρήγορος!
Νέα 13/09/2013 - 23:07

Μπορεί ο Andrea Dovizioso να βρέθηκε πίσω από τον Michele Pirro την πρώτη ημέρα στο Misano, ωστόσο αυτό που είχε σημασία για τον Ιταλό ήταν τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος εξάτμισης, το οποίο αν και έχει δοκιμάσει σε προηγούμενο τεστ, εν τούτοις για πρώτη φορά είχε στη διάθεσή του σε γύρο του Πρωταθλήματος.

 

"Σ' αυτή την πίστα δεν βλέπω κάποια διαφορά στην οδήγηση, όσο στο θόρυβο", τόνισε ο Dovi, εξηγώντας ότι "...πριν η μοτοσυκλέτα μας έκανε πολύ θόρυβο και τώρα είναι πολύ καλύτερη όταν είσαι στην μεγαλύτερη κλίση και παίζεις με το γκάζι. Ο θόρυβος προηγουμένως ήταν δυνατός και σε αποσπούσε κάπως".

 

Την Πέμπτη ο Dovizioso έλεγε ότι η εμπειρία του από τα τεστ που έχει κάνει στην πίστα της Αδριατικής, θα τον βοηθούσε για ένα καλό πλασάρισμα. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα δεν βοήθησαν. "Οι συνθήκες - σε σχέση με το τεστ - είναι διαφορετικές, με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Η αίσθηση της μοτοσυκλέτας είναι διαφορετική, με ταλαντώσεις στο μπροστινό ενώ δεν είναι εύκολο και να ζεστάνεις τα ελαστικά. Οι χρόνοι είναι σχεδόν ίδιοι με του τεστ όμως και οι αναβάτες μπροστά μας είναι πολύ γρήγοροι και θα πέσουν κάτω από το 1:34δ. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος!"

 

Τα αποτελέσματα - όχι και τόσο καλά είναι η αλήθεια - της Παρασκευής ανέλυσε και ο Nicky Hayden, ο δεύτερος εργοστασιακός της Ducati. "Η πίστα έχει πολλά σαμαράκια, αλλά το γνωρίζαμε ότι το Misano έχει τέτοια πολλά κι έτσι ήταν κάτι που το περιμέναμε", δήλωσε. "Προφανώς και δεν είμαι ενθουσιασμένος με την πρώτη ημέρα, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σημαντικά αύριο. Σε δυο τομείς είναι που χάνω αρκετά. Ο ιδανικός μου χρόνος είναι μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα! Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αύριο!"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Εξοργισμένος ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Πρώτος ο Guintoli στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα