• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Μεγάλος και δύσκολος αγώνας
Hayden: Να βρούμε λύσεις στο ζέσταμα
Νέα 14/09/2013 - 22:47

Απογοητευμένο το δίδυμο της Ducati από τις σημερινές κατατακτήριες, με τον Andrea Dovizioso και τον Nicky Hayden να ξεκινούν από την τρίτη και τέταρτη σειρά του αυριανού grid.

 

Αν και κανείς από τους δυο δεν έμεινε ικανοποιημένος από το χρόνο ή τη θέση του στις κατατακτήριες, εν τούτοις ο Dovi ήταν σχετικά χαρούμενος με το ρυθμό αγώνα του. "Είμαι πραγματικά δυσαρεστημένος με τις κατατακτήριες, διότι δεν κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο. Το να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά θα κάνει τα πράγματα δύσκολα. Ήταν σημαντικό να βρεθώ στη δεύτερη σειρά, διότι είναι δύσκολες οι πρώτες στροφές της πίστας και δύσκολα προσπερνάς εκεί. Ενδεχομένως να έχουμε το ρυθμό για να παλέψουμε για την έκτη θέση, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει στους τελευταίους αγώνες κι αυτό είναι θετικό. Θα είναι ένας μακρύς και δύσκολος αγώνας, αλλά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι στους τελευταίους αγώνες".

 

Εν τω μεταξύ, ο Hayden και οι μηχανικοί του θα προσπαθήσουν στο αυριανό ζέσταμα να βελτιώσουν τη μοτοσυκλέτα τους στα σαμαράκια και στη πρόσφυση. "Προφανώς τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά εδώ, καθώς η δέκατη θέση είναι μακριά από την κορυφή. Ο χρόνος μας δεν είναι τόσο άσχημος, αλλά παρ' όλα αυτά οι άλλοι είναι πολύ μακριά. Δυσκολευόμαστε με τα σαμαράκια και με την πρόσφυση στο πίσω μέρος, ειδικά στη τελευταία στροφή. Πρέπει να βρούμε λύσεις και θα το προσπαθήσουμε στο ζέσταμα, για να δούμε αν μπορούμε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι ο αγώνας αύριο θα είναι δύσκολος, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Έχασα την εμπιστοσύνη μου

« Προηγούμενο άρθρο

Το κράνος του Rossi στο Misano

Χορηγοί