• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Έχασα την εμπιστοσύνη μου
Πρέπει να βελτιωθώ για να πάω πιο γρήγορα
Νέα 14/09/2013 - 23:50

Ο Cal Crutchlow είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τη χτεσινή ημέρα στο Misano, όταν και βρέθηκε σε μια ασυνήθιστη για τις δυνατότητές του δέκατη θέση! Στη συνέχεια δεν κατάφερε - για πρώτη φορά φέτος - να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2, ωστόσο πήρε το εισιτήριο τελικά μέσω του πρώτου σκέλους.

 

Ο Βρετανός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο σκέλος και με δυνατή παρουσία, κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη θέση. Ο Crutchlow έριξε άλλα έξι δέκατα το χρόνο του και κατάφερε να διατηρήσει ένα προσωπικό ρεκόρ, που τον θέλει να μη πέφτει από την πρώτη πεντάδα στις κατατακτήριες φέτος!

 

"Δεν είναι ένα εύκολο Σ/Κ και η απόδειξη ήταν ότι έπρεπε να αγωνιστώ στις ΚΑΤ1", ξεκίνησε να λέει ο Βρετανός. "Δεδομένου αυτού, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δεύτερη σειρά. Σήμερα το απόγευμα κατάφερα - όπως πάντα - να τα πάω καλά στις κατατακτήριες. Πρέπει όμως να βρούμε και κάτι άλλο για τον αγώνα, διότι η διαφορά μας από την κορυφή είναι αρκετά μεγάλη. Προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά είναι αλήθεια ότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στη μοτοσυκλέτα από τα μέσα της σεζόν και τώρα πρέπει να βελτιωθώ για να πάω πιο γρήγορα. Ειδικά στο τρίτο κομμάτι της πίστας, εκεί δεν είμαι αρκετά γρήγορος. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό ξεκίνημα και να μείνω κοντά στους πρώτους, ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: O Rabat 1ος στο ζέσταμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Μεγάλος και δύσκολος αγώνας

Χορηγοί