• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Θρίαμβος Rins στη Moto3!
Επικράτησε της ωραίας μάχης του με τον Vinales
Νέα 15/09/2013 - 14:10

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δωδέκατος αγώνας της χρονιάς για τη Moto3, ο Luis Salom είχε ένα προβάδισμα 26 βαθμών από τον Vinales, με τον Rins να είναι ακόμα εφτά βαθμούς πιο πίσω. Οι δυο τελευταίοι, μαζί με τον poleman Jonas Folger, ξεκίνησαν δυνατά και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε μια τριπλή μάχη στο σημερινό αγώνα, ωστόσο ο Γερμανός είχε ένα highside στον τέταρτο γύρο που τον έθεσε εκτός, με κάταγμα στον αριστερό ώμο.

 

Οι μάχη των δυο Ισπανών θα διαρκούσε σε όλο το διάστημα του αγώνα, με τον Vinales να παίρνει κεφάλι στον 13ο γύρο, αλλά τον εξαιρετικό Rins να περιμένει την κατάλληλη στιγμή και να εξαπολύει την επίθεσή του στον τελευταίο γύρο, δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον συμπατριώτη του. Ο Marquez τερμάτισε στην τρίτη θέση, έξι δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο!

 

Έχοντας πέσει νωρίτερα το Σ/Κ, ο Salom ήξερε ότι ο σημερινός αγώνας μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα θεωρούνταν. Ξεκινώντας από την τέταρτη σειρά, πολύ γρήγορα ο Ισπανός ανέβηκε ως την 4η θέση και σ' αυτή τερμάτισε, αφήνοντας πίσω του έναν ανεβασμένο ψυχολογικά Jack Miller, τον ομόσταυλό του Khairuddin και τον Miguel Oliveira.

 

Πρώτος Ιταλός ο Niccolo Antonelli, με τον Γερμανό Oettl να πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του, τερματίζοντας στην ένατη θέση! Πολύ απογοητευμένος ο Eric Granado, αναγκάστηκε να αποσυρθεί προς το τέλος του αγώνα, ενώ την ίδια μοίρα είχε και ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi, εξαιτίας ενός highside στην πρώτη στροφή της πίστας. 28 δευτερόλεπτα σχεδόν πίσω από την κορυφή, ο Θανάσης Σίσσης έκανε έναν απογοητευτικό αγώνα και τερμάτισε 15ος ενώ νωρίτερα είχε ανεβεί ως τη 12η θέση, χωρίς να καταφέρει να διατηρήσει το ρυθμό του μέχρι τέλους.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Πανάξια νίκη για Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Νίκη για Laverty στο 1ο σκέλος

Χορηγοί