• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hernandez στη θέση του Spies!
Αντικαθιστά τον Αμερικανό μέχρι το τέλος της σεζόν
Νέα 16/09/2013 - 10:59

Με τον Ben Spies να ολοκληρώνει πρόωρα τη φετινή σεζόν - ο Αμερικανός έχει αγωνιστεί μόνο στους δυο πρώτους αγώνες σε Κατάρ και Austin! - η Pramac Ducati αποφάσισε να αντικαταστήσει τον τραυματία Spies με τον αναβάτη της PBM, Yonny Hernandez.

 

Ο Paul Bird έκανε δεκτό το αίτημα του Hernandez να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του για να μπορέσει να οδηγήσει τη Ducati, με τον Κολομβιανό πιθανότατα να άκουσε ότι ο Pirro - λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος δοκιμών με τη Ducati - δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει άλλο τον Spies. Ο Hernandez πήγε ο ίδιος στον Francesco Guidotti (Team Manager της Pramac Ducati) και ζήτησε να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του Spies!

 

Yonny είναι ένας ενδιαφέρον αναβάτης", δήλωσε ο Team Manager της ομάδας. "Ήρθε σ' εμάς και μας ζήτησε να αντικαταστήσει τον Ben για τους επόμενους αγώνες. Ήρθαμε σε συμφωνία με την ομάδα του, την PBM και τη Δευτέρα θα είναι έτοιμος για τη νέα του πρόκληση. Το τεστ δεν θα είναι απλά ένα τεστ, αλλά θα τον προετοιμάσει για τον επόμενο γύρο στην Aragon, αποκτώντας εμπειρία πάνω στη μοτοσυκλέτα μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ένας Lorenzo από άλλο πλανήτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα