• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ένας Lorenzo από άλλο πλανήτη!
Δεν μπορώ καν να κοιτάξω το τι έκανε στον αγώνα!
Νέα 16/09/2013 - 10:15

Για το μεγαλύτερο μέρος του Σ/Κ, ο Cal Crutchlow δυσκολευόταν με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, αλλά η έκτη θέση αποζημίωσε τον Βρετανό της Tech 3, ο οποίος παρουσιάστηκε ευχαριστημένος στις δηλώσεις του για το χτεσινό αγώνα. Ο Crutchlow έδωσε μια ωραία μάχη με τον Stefan Bradl, από τον οποίο και έχασε στο τέλος, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι σε 28 γύρους δεν έκανε κανένα λάθος, ήταν αρκετό για να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία του Βρετανού.

 

"Αφού τερμάτισa 12ος στα ελεύθερα (σ.σ. στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3) πίσω από Bautista, Dovi και Hayden, καταφέραμε και τερματίσαμε μπροστά τους στον αγώνα", τόνισε ο Crutchlow, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ducati. "Είμαι χαρούμενος που τερμάτισα τον αγώνα και χαρούμενος με την έκτη θέση".

 

"Προφανώς θα ήθελα να παλέψω για κάτι καλύτερο, αλλά δεν ήταν εφικτό. Δεν τα κατάφερε ούτε ο Valentino που είχε καλύτερο ρυθμό από εμένα. Ο Lorenzo είναι από άλλο πλανήτη και δεν μπορώ καν να κοιτάξω τους χρόνους του στον αγώνα! Οι δικοί μας ήταν καλύτεροι απ' ότι στο Silverstone και καλύτεροι σε σχέση με τις προηγούμενες δυο ημέρες. Ένιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου", πρόσθεσε.

 

"Έχασα το πρώτο γκρουπ από την αρχή, αλλά ήμουν χαρούμενος με το ρυθμό μου και τους χρόνους μου. Ήμουν σταθερός κι έκανα χρόνο - καθ' όλη τη διάρκεια - που ήταν από τους καλύτερους που είχα στα ελεύθερα. Δεν έκανα κανένα λάθος, αν και πίσω μου με ακολουθούσε ο Bradl σε όλο τον αγώνα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά θετικά από την απόδοσή μας. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη τώρα, σε σχέση με την Παρασκευή".

 

Ακόμα και με τα θετικά όμως, ο Crutchlow υπογράμμισε ότι είναι μακριά από τους στόχους του. "Είμαι ακόμη 22 δευτερόλεπτα πίσω από τη νίκη, ενώ στην αρχή της χρονιάς ήμασταν πιο κοντά. Ήξερα ότι αυτός θα ήταν δύσκολος αγώνας, όπως και ο επόμενος στην Aragon. Οδήγησα καλά σήμερα και από πλευράς τεχνικής και επιδεξιότητας, ήταν ένας από τους καλύτερούς μου αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hernandez στη θέση του Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Άσχημη εκκίνηση, δυνατός άνεμος

Χορηγοί