• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Άσχημη εκκίνηση, δυνατός άνεμος
Ξεκινώντας από την 3η σειρά, τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Νέα 16/09/2013 - 09:34

Ο Andrea Dovizioso ήταν η κορυφαία Ducati στο χτεσινό αγώνα, μέσα στην πατρίδα του, αλλά η όγδοη θέση και η διαφορά από την κορυφή δεν άφησαν πολλά περιθώρια για πανηγυρισμούς. Άλλωστε, τα πάνω από 40 δευτερόλεπτα διαφοράς είναι πολλά, με τον Dovi την προηγούμενη ημέρα να δηλώνει αισιόδοξος για μια θέση μέσα στην εξάδα.

 

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα στον αγώνα, με τον Ιταλό να κάνει άσχημο ξεκίνημα και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον άνεμο, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση. "Έκανα άσχημη εκκίνηση κι έχασα θέσεις και στη συνέχεια αρκετά δευτερόλεπτα στους πρώτους γύρους", σχολίασε ο Ιταλός.

 

"Όπως είπα και χτες, το να ξεκινάς στην τρίτη σειρά στο Misano δεν διευκολύνει τα πράγματα, επειδή τα πάντα μπορούν να συμβούν στις πρώτες στροφές. Αν οι μπροστά σου φρενάρουν νωρίς, τότε πρέπει κι εσύ να φρενάρεις νωρίς και αυτό σημαίνει ότι οι πίσω μπορούν να σε περάσουν. Όταν έφτασα τον Nicky πίστεψα ότι μπορώ να κάνω χρόνους στο 1:35 αλλά δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο χτες. Η αίσθηση του μπροστινού ήταν χειρότερη και ο άνεμος με ενοχλούσε και δεν κατάφερα να βρω καλό ρυθμό. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με τη διαφορά από τους μπροστά. Πίστευα ότι θα έκανα καλύτερο αγώνα και θα μπορούσα να ακολουθήσω τους Bautista και Bradl".

 

Σήμερα η Ducati θα παραμείνει στο Misano: "Θα δοκιμάσουμε μερικά πράγματα, τα οποία θα μας δώσουν επιπλέον δεδομένα για να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα του 2014", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Bernhard Gobmeier.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ένας Lorenzo από άλλο πλανήτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Μεγάλες αλλαγές!

Χορηγοί