• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Μεγάλες αλλαγές!
Το μπροστινό ήταν πολύ καλύτερο στον αγώνα
Νέα 16/09/2013 - 08:54

Μετά από μια μάχη που κράτησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Stefan Bradl κατάφερε να προσπεράσει τον Cal Crutchlow στον τελευταίο γύρο, εξασφαλίζοντας αυτός την πέμπτη θέση στο χτεσινό αγώνα του Misano, για τον 13ο γύρο του Πρωταθλήματος.

 

Ο Γερμανός της LCR Honda είχε πολλά προβλήματα πρόσφυσης τις προηγούμενες ημέρες - κάτι που απασχόλησε τη πλειοψηφία των αναβατών στη γλιστερή άσφαλτο του Misano - ωστόσο η κατάσταση βελτιώθηκε στον αγώνα. "Το μπροστινό ήταν πολύ καλύτερο, διότι κάναμε πολλές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα", σχολίασε ο Bradl. "Αφαιρέσαμε βάρος από το μπροστινό και μου έδωσε εμπιστοσύνη στον αγώνα. Η πίστα αυτή δεν είναι καλή για το μπροστινό και είμαι πολύ χαρούμενος με το καλό αυτό αποτέλεσμα, μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ".

 

Ο Stefan Bradl δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πολύ καλή πέμπτη θέση στο Misano, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να επικρατήσει του Cal Crutchlow. "Ήταν ωραίος αγώνας στο μεγαλύτερο διάστημα του οποίου ήμουν ακριβώς πίσω από τον Cal και μπόρεσα να τον μελετήσω αρκετά, για να προετοιμαστώ για την κίνησή μου στον τελευταίο γύρο. Δεν ήταν εύκολο, διότι ήταν δυνατός σε όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά είδα ότι είχα ένα πλεονέκτημα στα φρένα κι έκανα την κίνησή μου. Ο Cal πήρε την εσωτερική και παραλίγο να με περάσει, αλλά τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Άσχημη εκκίνηση, δυνατός άνεμος

« Προηγούμενο άρθρο

26oς ο Συνιώρης στην Κωνσταντινούπολη

Χορηγοί