• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
26oς ο Συνιώρης στην Κωνσταντινούπολη
Μια καλή συμμετοχή στο Παγκόσμιο WSS
Νέα 16/09/2013 - 01:43

Ο Σάκης Συνιώρης, με την Honda CBR600RR του 2007, που είχαν φτάσει σε πολύ ψηλό επίπεδο οι Χρήστος Φράγκου και Μανώλης Φασουλάκης, πάλεψε απέναντι σε 34 αντιπάλους που στη χειρότερη περίπτωση είχαν μοτοσυκλέτες του 2012, με φουλ αγωνιστικά κιτ. Η διαφορά τελικής ταχύτητας του Έλληνα Πρωταθλητή ήταν από 10 έως και πάνω από 19χλμ/ώρα, από τις πιο σύγχρονες αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν πτόησε τον Έλληνα οδηγό. 

Μάλιστα στη διάρκεια των “βρεγμένων” ελεύθερων δοκιμαστικών του Σαββάτου ο Συνιώρης είχε τον 3ο ταχύτερο γύρο, γεγονός που δείχνει ότι οδηγικά δεν υστερεί ακόμη και από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Τελικά στις Κατατακτήριες που έγιναν σε στεγνή πίστα, πήρε την 29η θέση, ενώ στον Αγώνα της Κυριακής πήρε την 26η θέση, χάνοντας στον τελευταίο γύρο για 3 δέκατα την 25η, καθαρά λόγω μικρότερης ιπποδύναμης, από τον Ρώσο Ivanov.

 

Ο Συνιώρης έδειξε μαχητικό πνεύμα και έκανε μια αξιόλογη εμφάνιση που δείχνει ότι θα μπορούσε να σταθεί πολύ καλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, εάν υπήρχε η ανάλογη οικονομική υποστήριξη.

“Ήταν μια ωραία εμπειρία και στον αγώνα έκανα πολλά προσπεράσματα στις στροφές, αλλά με ξαναπερνούσαν στην ευθεία. Σίγουρα θα χρειαζόμασταν πιο νέο εξοπλισμό, αλλά είμαι χαρούμενος για τη συμμετοχή αυτή και για τους χρόνους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ραφαήλ Μεϊμάρη που μας έχει παραχωρήσει την CBR με την οποία συμμετέχουμε στους αγώνες. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και όλους του χορηγούς μου για τον συγκεκριμένο αγώνα”, είπε ο Έλληνας πολυ-Πρωταθλητής.

 

Σίγουρα αξίζει το χειροκρότημά μας το επόμενο Σαββατοκύριακο που με αυτήν τη μοτοσυκλέτα θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Μέγαρα.

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Μεγάλες αλλαγές!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρόβλημα στα φρένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα