• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρόβλημα στα φρένα
Δυσκολευόμουν στα σημεία δυνατού φρεναρίσματος
Νέα 15/09/2013 - 23:02

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές για τον Valentino Rossi, στον 13ο γύρο Πρωταθλήματος στην πίστα του Misano, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό που γεννήθηκε. Πράγματι, όλο το Σ/Κ ο Ιταλός σούπερ-σταρ ήταν κοντά στους πρώτους τρεις, με αποκορύφωμα την πρώτη σειρά στη σχάρα εκκίνησης που κέρδισε στις κατατακτήριες, ένα επίτευγμα που γέμισε με ελπίδες βάθρου τους οπαδούς του ανά την υφήλιο.

 

"Όλο το Σ/Κ η απόδοσή μας ήταν καλή, ανέβασα το επίπεδό μου και ήμουν κοντά στους τρεις μπροστά. Ειδικά στις κατατακτήριες πίεσα πολύ δυνατά με τα νέα ελαστικά και κατάφερα την πρώτη σειρά", ξεκίνησε να λέει ο Vale, ο οποίος είχε τις τέλειες ρυθμίσεις στις κατατακτήριες, αλλά όχι και στο σημερινό αγώνα.

 

Στην αρχή, ο Rossi έπεσε μερικές θέσεις κι ήταν πέμπτος, αλλά γρήγορα πέρασε τον Espargaro και από την τέταρτη θέση άρχισε να κυνηγά τους Pedrosa και Marquez. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του τελευταίου και πέρασε στην τρίτη θέση, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα στο φρενάρισμα κόστισαν στον Valentino, με τον Marquez να τα εκμεταλλεύεται και να περνά τρίτος. "Με την εκκίνηση, οι μπροστά ήταν πολύ γρήγοροι, αλλά και ο δικός μου γρήγορος γύρος ήταν στα ίδια επίπεδα μ' αυτών", συνέχισε.

 

"Δυστυχώς όμως, μετά από μερικούς γύρους είχα προβλήματα στο φρενάρισμα και στις εισόδους των στροφών. Δυσκολευόμουν στα σημεία δυνατού φρεναρίσματος κι έκανα μερικά λάθη. Έτσι, σιγά-σιγά απομακρύνθηκαν. Έκανα ένα μικρό λάθος στην έβδομη στροφή κι έχασα δυο δευτερόλεπτα και ήδη το μειονέκτημά μου ήταν μεγάλο. Κρίμα, γιατί ήθελα να παλέψω για το βάθρο εδώ στην Ιταλία, μπροστά στους οπαδούς. Ελπίζουμε ο καιρός να είναι καλός και αύριο γιατί έχουμε να δοκιμάσουμε μερικά νέα εξαρτήματα", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

26oς ο Συνιώρης στην Κωνσταντινούπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Αν βελτιωθούμε στην πρόσφυση...

Χορηγοί