• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αν βελτιωθούμε στην πρόσφυση...
Τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίζουμε αγώνες
Νέα 15/09/2013 - 22:33

Παρά το γεγονός ότι "...τα έδωσε όλα", ο Dani Pedrosa δεν κατάφερε ούτε στο Misano να επικρατήσει στη μονομαχία του με τον Marc Marquez. Ο Dani ήταν δεύτερος μέχρι τα τελευταία στάδια του αγώνα, όταν ο ομόσταυλός του κατάφερε και τον πέρασε, παρά το γεγονός ότι ο Pedrosa προσπάθησε να επανακτήσει τη θέση του.

 

Ο βετεράνος της Honda αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα πρόσφυσης με τη μοτοσυκλέτα του, ειδικά στις στροφές και πιστεύει ότι θα διεκδικεί νίκες μόνο όταν αυτά λυθούν. "Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ. Δυσκολευόμουν από την πρώτη ημέρα και ποτέ δεν κατάφερα να έχω καλή αίσθηση στις στροφές", τόνισε. "Πίεσα όσο μπορούσα στον αγώνα. Ξεκίνησα με μεγάλο κίνητρο. Έχασα στους πρώτους γύρους, αλλά παρέμεινα συγκεντρωμένος και προσπάθησα να κάνω τον τέλειο αγώνα, με τέλειες στροφές κάθε φορά".

 

"Είχα καλό ρυθμό, αν και δεν ένιωθα πολύ άνετα και στο τέλος - στη μάχη μου με τον Marc - έκανα ένα μικρό λάθος στη τελευταία στροφή κι έχασα την επαφή, ενώ απέμεναν μόλις τρεις γύροι. Σήμερα πίεσα όσο μπορούσα, αλλά δεν πέτυχα κάτι παραπάνω", πρόσθεσε. "Στους τελευταίους αγώνες με ταλαιπωρεί το ίδιο πράγμα. Πάντοτε δυσκολεύομαι με την πρόσφυση στις στροφές. Όταν είμαι τελείως πλαγιασμένος δεν μπορώ ν' ανοίξω το γκάζι και δεν έχω μεγάλη ταχύτητα στις στροφές και μετά πρέπει να πάω δυνατά στο γκάζι για να καλύψω έδαφος".

 

"Στους τελευταίους αγώνες, όταν έδινα μάχη με τους Jorge και Marc, μπορούσα να δω ότι υστερούσα σ' αυτόν τον τομέα. Τις πρώτες φορές μπορεί να νομίζεις ότι φταίει το στήσιμο, αλλά πλέον είμαστε στον τέταρτο αγώνα κι έτσι πρέπει να φταίει κάτι άλλο. Αν καταφέρω και το λύσω αυτό αύριο, στο τεστ, τότε θα έχω την ευκαιρία να κερδίσω αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρόβλημα στα φρένα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μεγάλο το ρίσκο!

Χορηγοί