• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μεγάλο το ρίσκο!
Προσπάθησα να ακολουθήσω τον Jorge αλλά...
Νέα 15/09/2013 - 21:53

Ο Marc Marquez αποφάσισε ότι το ρίσκο του να πλησιάσει και να περάσει τον Lorenzo ήταν πολύ μεγάλο, στο σημερινό αγώνα του Misano κι έτσι αρκέστηκε στους 20 βαθμούς που χαρίζει η δεύτερη θέση. Ο 20χρονος του HRC αναγκάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να μείνει πίσω από τον Lorenzo, ωστόσο ήταν ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

 

Λάθη στα φρένα, στο πρώτο μισό του αγώνα, κόστισαν αρκετό χρόνο στον Marquez, ειδικά στο σημείο όταν προσπάθησε να περάσει τον ομόσταυλό του και ανοίχτηκε. "Οι 20 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Γνωρίζω ότι στην αρχή του αγώνα είναι που δυσκολεύομαι αρκετά. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατόν, αλλά έκανα δυο λάθη, από απειρία", δήλωσε.

 

"Πρέπει να γίνω λίγο πιο υπομονετικός. Έχασα πολύ χρόνο όταν ανοίχτηκα, αλλά ανασυγκροτήθηκα και προσπάθησα να καλύψω τη διαφορά με τον Dani. Είχα μια ωραία μονομαχία μαζί του και όταν τον πέρασα προσπάθησα να ακολουθήσω τον Jorge, αλλά το ρίσκο ήταν μεγάλο! Ήταν στο όριο και είχαμε δέκα ακόμα γύρους, ενώ εγώ ήμουν λίγο κουρασμένος", πρόσθεσε ο Marquez.

 

"Έτσι, προτίμησα να τερματίσω στη δεύτερη θέση και να πάρω τους είκοσι βαθμούς από το τίποτα. Παράλληλα δεν ένιωθα και τελείως άνετα με γεμάτο το ντεπόζιτο, σε αντίθεση από τα μέσα του αγώνα και μετά. Κάναμε τη δουλειά μας. Ίσως να περιμέναμε τη νίκη, αλλά έκανα δυο λάθη από τα οποία θα μάθω στο μέλλον", εξήγησε.

 

Ο Marquez έχει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα σε σχέση με τους Lorenzo και Pedrosa που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. "Οι 34 βαθμοί είναι καλή απόσταση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία. Υπάρχουν ακόμα πέντε αγώνες και αρκετοί βαθμοί διαθέσιμοι. Θα είμαι ο ίδιος Marc και θα πιέζω όπως μέχρι τώρα. Είμαστε χαρούμενοι κι έχουμε έξτρα κίνητρο για τον αγώνα στην Aragon".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Αν βελτιωθούμε στην πρόσφυση...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πληρώνω τα λάθη μου

Χορηγοί