• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ήμουν στην Aprilia!
Ενδείξεις για το μέλλον, αλλά και απογοήτευση για το Misano
Νέα 16/09/2013 - 13:04

Το μέλλον του Nicky Hayden συνεχίζει να είναι αβέβαιο, με προσφορές στο τραπέζι για τον Αμερικανό τόσο από ομάδες του MotoGP - Forward Racing με Yamaha, Aspar με Aprilia - όσο και από τα SBK. Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος του είναι να παραμείνει στο MotoGP και μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα, αποκάλυψε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάει στην Aprilia!

 

"Έχω μερικές επιλογές στο MotoGP. Δεν έχει τελειώσει τίποτα με την Aprilia, δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ήμουν εκεί την περασμένη εβδομάδα και εντυπωσιάστηκα με αυτό που είδα", σχολίασε ο Nicky. "Συναντήθηκα και με τον Aspar και τους ανθρώπους του και εντυπωσιάστηκα από τον επαγγελματισμό τους και πόσο συγκεντρωμένοι είναι στους αγώνες". Εν τω μεταξύ, στο σημερινό τεστ ο Hayden περίμενε να οδηγήσει το νέο πλαίσιο, αυτό το οποίο έχει ήδη στη διάθεσή του ο Dovizioso, ωστόσο από την Ducati ενημέρωσαν τον Αμερικανό ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω "έλλειψης εξαρτημάτων".

 

"Είναι εκνευριστικό γιατί μου είπαν ότι θα δοκίμαζα το νέο πλαίσιο και τώρα αυτό δεν θα γίνει", τόνισε. "Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν τα εξαρτήματα. Είναι πολύ εκνευριστικό γιατί πίστευα όλες αυτές τις ημέρες ότι θα μπορούσα να το δοκιμάσω. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι πολύ καλύτερο, αλλά θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω".

 

Ο Hayden ολοκλήρωσε στην ένατη θέση τον χτεσινό αγώνα, τον τελευταίο του στην Ιταλία με Ducati, με διαφορά αρκετά μεγάλη από την κορυφή. "Τα πράγματα ήταν δύσκολα, έκανα άσχημη εκκίνηση, ο Espargaro ξεκίνησε πιο γρήγορα και το είδα με την άκρη του ματιού μου και αποσπάστηκε η προσοχή μου. Στη συνέχεια κατάφερα να κερδίσω μερικές θέσεις και να περάσω τον Dovi, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορά. Στο δέκατο γύρο με πέρασε και προσπάθησα να μάθω κάτι από αυτόν μελετώντας τον, όμως περίπου στον 20ο γύρο ανοίχτηκα, έχασα μερικά δευτερόλεπτα και δεν κατάφερα ποτέ να καλύψω τη διαφορά από τον Dovi. Ήταν πολύ δύσκολο Σ/Κ κι ελπίζαμε να ήμασταν πιο κοντά, ωστόσο έχουμε ακόμα πέντε αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Τελευταία νέα από το paddock @ Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί