• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελευταία νέα από το paddock @ Misano
Μεταγραφικά και τεχνικά νέα
Νέα 16/09/2013 - 14:46

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Άκης Τεμπερίδης

 

Ο Aleix Espargaro τελικά πηγαίνει στην Forward και θα οδηγεί την πελατειακή Yamaha M1 του χρόνου, με τον Colin Edwards να μένει στην ομάδα στη θέση του 2ου οδηγού. Ο Nicky Hayden πηγαίνει στην Aprilia και την ομάδα του Aspar, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα είναι δίπλα του.

 

Εκτός από την Suzuki που δοκιμάζει τη νέα της μοτοσυκλέτα του 2015, η Honda & Yamaha έχουν φέρει τις μοτοσυκλέτες του 2014, σε μαύρο χρώμα, με τον Jorge Lorenzo μέχρι στιγμής τον μόνο από τους 4 εργοστασιακούς οδηγούς που δοκίμασαν το νέο μοντέλο. Έκανε με τη νέα μοτοσυκλέτα τον ίδιο σχεδόν χρόνο που έκανε με την φετινή και έχει προς το παρόν τον 2ο χρόνο, πίσω από τον Marquez, που κατέβηκε κάτω το το ρεκόρ πίστας, με 1:33.859, αλλά με τη φετινή μοτοσυκλέτα.

Ο Cal Crutchlow έχει τον 3ο χρόνο και ο αρχιμηχανικός του Danielle Romagnoli μας ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τον οδηγό του στην Ducati του χρόνου, γεγονός που αποτελεί απώλεια ενός πολύ καλού μηχανικού για την Yamaha.

O Michelle Pirro πήρε τη σκυτάλη από τον Franco Battaini που έκανε πολλούς γύρους το πρωί με την πειραματική Ducati.

O Yonny Hernadez που αντικαθιστά τον Ben Spies για τους επόμενους αγώνες, δεν έχει βρει ακόμη το ρυθμό του με την Desmosedici και οι χρόνοι του είναι ανάλογοι των CRT μοτοσυκλετών!

 

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Περίεργο συναίσθημα

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ήμουν στην Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα