• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ετοιμοπόλεμος ο Redding!
"Η μάχη με τον Pol και τον Tito θα είναι μέχρις εσχάτων!"
Νέα 25/09/2013 - 10:54

Ο Scott Redding επέλεξε να μπει στο χειρουργείο και να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του στο χέρι, ώστε να είναι έτοιμος για την επικείμενη σκληρή μαχη που έχει να δώσει για τον φετινό Τίτλο της Moto2!

 

Το αστέρι της Marc VDS - ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία με 23 βαθμούς από τον δεύτερο Espargaro - εισήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης την περασμένη Τετάρτη, έχοντας χάσει την αίσθησή των δαχτύλων του στο δεξί του χέρι.

 

Ο Βρετανός, ο οποίος θα αγωνίζεται στο MotoGP με την ομάδα του Gresini από τη νέα χρονιά, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση και δηλώνει πανέτοιμος για τον επερχόμενο αγώνα στην Aragon, παρά τα 19 ράμματα που έχει στο χέρι του. "Στο Misano είχα χάσει την αίσθηση των δαχτύλων μου και δεν μπορούσα να καταλάβω πόση πίεση ασκούσα στο φρένο", επιβεβαίωσε.

 

"Η μάχη για το Πρωτάθλημα με τον Pol και ίσως τον Tito, θα είναι μέχρις εσχάτων και πρέπει να είμαι 100% έτοιμος αν θέλω να παλέψω για τον Τίτλο. Έτσι επέλεξα να χειρουργηθώ τώρα, προτού κάνουμε το υπερατλαντικό ταξίδι για τους τρεις συνεχόμενους αγώνες. Το χέρι μου είναι λίγο πρησμένο αλλά μπορώ να ανταπεξέλθω. Τερμάτισα στο βάθρο στην Aragon πέρυσι και στόχος μου είναι να κάνω το ίδιο και φέτος", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Σε άγνωστα μέρη ο Sykes...

« Προηγούμενο άρθρο

Μέγαρα ΠΠΤ: Ο Παναγιωτόπουλος 1ος Supersport

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα