• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε άγνωστα μέρη ο Sykes...
Αλλά γεμάτος ελπίδες για κάτι καλό στη Laguna
Νέα 25/09/2013 - 11:34

Ο Tom Sykes είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να διευρύνει το ισχνό του προβάδισμα στον επερχόμενο αγώνα της Laguna Seca, καθώς το Πρωτάθλημα των SBK οδεύει στην τελική του φάση. Όπως και πριν δυο εβδομάδες στην Τουρκία, έτσι και η Laguna Seca αποτελεί καινούργια πίστα για τον Βρετανό, με την πίστα της Καλιφόρνια να επιστρέφει στα SBK μετά από απουσία οχτώ χρόνων!

 

Με τρεις γύρους να απομένουν, ο Sykes είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται ώστε να διατηρήσει το προβάδισμά του, που αυτή τη στιγμή είναι μόλις οχτώ βαθμοί.

 

"Είμαι χαρούμενος που έφυγα από την Τουρκία αυξάνοντας το προβάδισμά μου, αλλά εδώ θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα!", εξήγησε ο αναβάτης της Kawasaki. "Χάσαμε χρόνο εξαιτίας του καιρού, σε μια πίστα που δεν είχα οδηγήσει ξανά και είμαι βέβαιος ότι αν είχαμε τρίτο αγώνα θα έστηνα καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και θα έκανα ακόμα ένα βήμα μπροστά".

 

Laguna είναι άλλη μια νέα πίστα για εμένα, πιο μικρή από την αντίστοιχη της Τουρκίας και είμαι χαρούμενος και γεμάτος εμπιστοσύνη στη Ninja ZX-10R μου. Μένουν τρεις γύροι και είναι απίστευτο το πως περνάει ο χρόνος!" Σχετικά με την πίστα, ο Tom Sykes ανυπομονεί να κάνει το ντεμπούτο του εκεί! "Έχω ακούσει ότι είναι μια όμορφη πίστα, μικρή και τεχνική, ενώ μοιάζει κάπως με τις αντίστοιχες των BSB όταν αγωνιζόμουν εκεί. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί, γιατί μ' αρέσει και η Αμερική ως χώρα. Ελπίζω να γυρίσω με καλές αναμνήσεις από το πρώτο μου ταξίδι στη Laguna Seca!"

 

Να θυμίσουμε ότι ο ομόσταυλος του Sykes, Loris Baz είναι τραυματίας και θα αντικατασταθεί στη Laguna από τον David Salom.

 

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμός για Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ετοιμοπόλεμος ο Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα