• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3 ΕΔ2: Οι χρόνοι πέφτουν!
O Rins την πρώτη θέση, μπροστά από τους Vinales-Salom
Νέα 27/09/2013 - 16:42

Προς το τέλος της διαδικασίας οι χρόνοι των αναβατών της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP (Moto3) άρχισαν να πέφτουν, με τους Rins και Vinales να ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον για το νέο ρεκόρ στην ισπανική πίστα! Εν τέλει, εκείνος που το πέτυχε ήταν ο Alex Rins, ο οποίος κατάφερε - με τον τελευταίο του γύρο - να γράψει 1:59.801 και να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Maverick Vinales για 0.160 του δευτερολέπτου.

 

Στην τρίτη θέση ο Luis Salom, δεν κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 2:00 - σε αντίθεση με τους δυο συμπατριώτες του μπροστά, ενώ ο Miguel Oliveira έσπασε την κυριαρχία των δυνατών KTM της κατηγορίας, φέρνοντας τη Mahindra του στην τέταρτη θέση, με χρόνο στο 2:00.477. Από εκεί και κάτω οι χρόνοι ανέβηκαν πολύ, με τον 5ο Khairuddin να υπολείπεται σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από το χρόνο του Oliveira!

 

Ο μικρός αδερφός του Marc Marquez, Alex, βρέθηκε στην έκτη θέση, με τον Γερμανό Philipp Oettl να κάνει έναν εντυπωσιακό τελευταίο γύρο που του χαρίζει την έβδομη θέση στα σημερινά δεύτερα ελεύθερα. Ο Romano Fenati βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο, όχι όμως και τη θέση του στην κατάταξη πέφτοντας στην 8η, με τον Efren Vazquez να είναι ο ένας από τους τρεις μόλις αναβάτες που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από το πρωί και να βρίσκεται στην 14η θέση. Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ωστόσο, ο Ισπανός καταλαμβάνει την ένατη χάρη στο 2:01.173.

 

Ο Alexis Masbou ήταν ένατος το μεσημέρι, αλλά στη δέκατη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με τον ηρωικό Jonas Folger - κινείται με πατερίτσες στο paddock εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο - να έχει τον ενδέκατο καλύτερο χρόνο της ημέρας. Ο Σίσσης έριξε σχεδόν ένα δέκατο το χρόνο του, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 17η χωρίς να μπορέσει να φτάσει τα επίπεδα βελτίωσης των συναθλητών του.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Οι νικητές του διαγωνισμού της ΕΚΟ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2 ΕΔ1: Πρώτο χρόνο ο Terol!

Χορηγοί