• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2 ΕΔ1: Πρώτο χρόνο ο Terol!
Οι πρώτοι πέντε με διαφορά κάτω από 4 δέκατα
Νέα 27/09/2013 - 13:25

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής - στην πίστα της Aragon - ολοκληρώθηκαν με τον Nico Terol (τον αναβάτη του Aspar που κλείνει σήμερα το 25ο έτος της ηλικίας του) να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο του πρωινού. Ο Tito Rabat έφερε τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση, 13 μόλις χιλιοστά μπροστά από τον Mika Kallio.

 

Ο τελευταίος ανανέωσε πρόσφατα με την Marc VDS Racing και είχε καλό ρυθμό, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:54.784, υπολειπόμενος 0.157 από το χρόνο του Nico Terol. Οι χρόνοι των πρώτων πέντε ήταν αρκετά κοντά, με τους Jordi Torres και Simone Corsi - οι οποίοι συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα - να απέχουν λίγο πάνω από τρία δέκατα από την κορυφή.

 

Στην έκτη θέση ο Takaaki Nakagami, μπροστά από τον Thomas Luthi, με τον Pol Espargaro να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα σήμερα το πρωί, μένοντας στην όγδοη θέση, 0.617 πίσω από τον Terol. Μέτριος και ο Scott Redding, έκλεισε τη δεκάδα με καλύτερο χρόνο στο 1:55.479, χωρίς να καταφέρει - όπως άλλωστε και ο Espargaro - να πέσει κάτω από το όριο του 1:55, όπως οι πρώτοι πέντε της κατάταξης.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3 ΕΔ2: Οι χρόνοι πέφτουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ1: Με το δεξί ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα