• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ1: Με το δεξί ο Lorenzo!
Σκληρή μάχη με Marquez, στο 3-4-5 Pedrosa, Bautista, Rossi
Νέα 27/09/2013 - 12:55

Ο καιρός πάνω από την πίστα της Aragon έχει κάνει το χατίρι των αναβατών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, με τον ήλιο να απλώνει απλόχερα τις ζεστές του ακτίνες, δημιουργώντας μια πολύ καλή ατμόσφαιρα την πρώτη ημέρα του 14ου Γύρου Πρωταθλήματος.

 

Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά για τη μεγάλη κατηγορία ολοκληρώθηκαν με τον Jorge Lorenzo στην πρώτη θέση, ο οποίος έχοντας εκπληκτικά σταθερά ρυθμό από το ξεκίνημα κιόλας - έμεινε σε πολλούς γύρους του κάτω από το 1:50 - άρπαξε την πρωτιά για οχτώ χιλιοστά από τον Marc Marquez. Ο τελευταίος ξεκίνησε καλά, πήρε την πρωτοπορία χάρη στο δέκατο γύρο του, αλλά στους υπόλοιπους εννέα που επιχείρησε δεν κατάφερε να βρει την απάντηση στο 1:49.753 του Jorge.

 

Άλλα 0.187δ πιο πίσω από το χρόνο του Marquez, ο Dani Pedrosa πήρε την τρίτη θέση, όντας και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το 1:50, ρυθμίζοντας τη μοτοσυκλέτα του και προσπαθώντας να ξεπεράσει τα προβλήματα με το πίσω μέρος που αντιμετωπίζει στους τελευταίους αγώνες.

 

Οι Ισπανοί στις εξέδρες οπωσδήποτε θα ήταν ευχαριστημένοι, βλέποντας και στην τέταρτη θέση έναν Ισπανό, τον Alvaro Bautista, ο οποίος - έστω και άτυπα - πήρε κεφάλι στη "μάχη" του με τον Valentino Rossi, τον οποίο και άφησε στη 5η θέση, πάνω από εφτά δέκατα από την κορυφή. Ο Vale, όπως και ο Marquez, ήταν οι μόνοι από τους πρώτους πέντε που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν χρόνο στο τέλος.

 

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Stefan Bradl, ο οποίος ήταν 40 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Cal Crutchlow, με τον Βρετανό να ολοκληρώνει στην έβδομη θέση, ο τελευταίος με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από τον Lorenzo. Θέση στη δεκάδα και για τον Andrea Dovizioso, Nicky Hayden και Bradley Smith. Καλύτερη CRT αυτή του Aleix Espargaro, ο οποίος βέβαια χάνει πολύ στη μεγάλη ευθεία της πίστας.

 

Ο Yonny Hernandez - με τα χρώματα της Pramac Ducati πλέον - κατέλαβε την 18η θέση πάνω στη Desmosedici του Spies, την οποία και είχε δοκιμάσει στο πρόσφατο τεστ του Misano. Ο Luca Scassa, αντικαταστάτης του Karel Abraham στην Cardion AB, ολοκλήρωσε στην 20η θέση, ενώ ο Damian Cudlin - αντικαταστάτης του Hernandez - έκανε τον τελευταίο χρόνο, πάνω από εφτά δευτερόλεπτα πίσω από τηn πρώτη Yamaha!

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ1: Πρώτο χρόνο ο Terol!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3 ΕΔ1: Μπροστά ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα