• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3 ΕΔ1: Μπροστά ο Vinales
Δεύτερος ο Salom, πέμπτος ο Rins, όγδοος ο Σίσσης!
Νέα 27/09/2013 - 12:17

Στην ηλιόλουστη πίστα της Aragon, σε ευχάριστες συνθήκες για τους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μικρής κατηγορίας, που ως είθισται ανοίγει την αυλαία του Σ/Κ των αγώνων.

 

Ο Maverick Vinales ήταν αυτός που τερμάτισε στην πρώτη θέση, χάρη σ' ένα γρήγορο γύρο στα 2:00.513δ μπροστά από τον Luis Salom της Red Bull KTM Ajo και τον Efren Vazquez της Mahindra Racing.

 

Ο Vinales ήταν πάνω από τέσσερα δέκατα ταχύτερος του συμπατριώτη του Salom, με τους δυο τους να είναι και οι μοναδικοί που έπεσαν κάτω από το όριο του 2:01. Στην τρίτη θέση ο Vazquez, ο οποίος δεν κατάφερε στο τέλος να κρατήσει την πρωτιά, μένοντας πάνω από έξι δέκατα πίσω από την κορυφή.

 

Ο Romano Fenati παρουσιάζεται δυνατός και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, τέταρτος στις ΕΔ1, με τον Alex Rins να κλείνει την πρώτη πεντάδα, θέση στην οποία είχε και ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος ήταν πέμπτος περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος. Στη συνέχεια ωστόσο δεν κατάφερε να βελτιωθεί κι έμεινε στην όγδοη θέση, κάνοντας καλό χρόνο - 2:01.753 - με διαφορά στο 1.2δ από την κορυφή. Τη δεκάδα έκλεισε η Maria Herrera, η δεύτερη κοπέλα που διαγωνίζεται στη κατηγορία αυτό το Σ/Κ και η οποία γνωρίζει καλά την πίστα, κάτι που φαίνεται και από τη θέση της.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ1: Με το δεξί ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί