• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θετική η τρίτη θέση
Αλλά περίμενα να ήμουν λίγο πιο γρήγορος...
Νέα 29/09/2013 - 21:22

Ο Valentino Rossi κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στο βάθρο, μετά το ατυχές συμβάν και την πτώση του Dani Pedrosa στον έκτο γύρο του αγώνα, με τον Ιταλό σούπερ-σταρ να παίρνει το πάνω χέρι στη συναρπαστική του μονομαχία με τους Bautista, Bradl και Crutchlow.

 

Ο πρώτος ειδικά, πίεσε πολύ τον Rossi με τους δυο τους να αλλάζουν θέσεις, μέχρι που ο Bradl ήρθε από πίσω για να περάσει τον Ισπανό του Gresini και να δώσει ανέλπιστες ανάσες στον Valentino Rossi. Στη συνέχεια, μετά το τέλος του αγώνα, ο Vale θα παραδεχόταν ότι η επιλογή του σκληρού ελαστικού ήταν λάθος, την ώρα που αντίπαλοί του μπροστά - Marquez και Lorenzo - βγήκαν στην πίστα με την μαλακή επιλογή.

 

"Η τρίτη θέση είναι θετική και το να είμαι στο βάθρο είναι καλό", δήλωσε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Περίμενα να ήμουν λίγο πιο γρήγορος μετά το ζέσταμα σήμερα το πρωί, όταν και ήμουν πολύ δυνατός. Αποφάσισα να φορέσω το σκληρό μπροστά, αντίθετα με τους Marc και Jorge που βγήκαν με το μαλακό. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς εγώ ήμουν πιο αργός. Πάντως, η τρίτη θέση είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

H Honda έκανε λάθος!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τον ακούμπησα ελάχιστα...

Χορηγοί