• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Ο Rins νίκησε τον Vinales!
Απόλυτη ισπανική κυριαρχία, στο βάθρο ο Marquez
Νέα 29/09/2013 - 22:22

Έχοντας μεγαλώσει μερικά μόλις λεπτά απόστασης από την ισπανική πίστα της Aragon, ο Rins παρουσίασε και πάλι το καλό του πρόσωπο κατακτώντας τη νίκη μέσα στην πατρίδα του, επικρατώντας σε μια - τριπλή αρχικά - μάχη, προτού η υπόθεση "νίκη" παιχτεί ανάμεσα σε δυο αναβάτες.

 

Rins, Vinales και Marquez ξεχώρισαν γρήγορα από τους λοιπούς, προτού ο τελευταίος φανεί ξεκάθαρα ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των πρώτων δυο, μένοντας αρκετά πίσω. Οι δυο πρώτοι, που κατάφεραν και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή και τον Salom στη βαθμολογία - θα έδιναν δυνατή μάχη μέχρι τέλους! Ο Rins, αφού είχε χρόνο να μελετήσει τον αντίπαλό του, έκανε την κίνησή του και βγήκε πρώτος στη μεγάλη ευθεία, για να πάρει αυτός τους 25 βαθμούς σήμερα.

 

Ο Salom πέτυχε το καλύτερο δυνατό στον αγώνα, περιορίζοντας τις ζημιές και κατορθώνοντας από την όγδοη θέση του grid να τερματίσει τέταρτος! Εκπληκτική ήταν η απόδοση του Oettl, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά και ήταν αυτός που για αρκετό διάστημα οδήγησε το γκρουπ που μάχονταν για την τέταρτη θέση. Ωστόσο ένα λάθος του στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει κάτι καλύτερο από την ήδη εξαιρετική έκτη θέση, με τον Γερμανό μάλιστα να είναι αυτός που έκανε και νέο ρεκόρ πίστας, ένα επίτευγμα που μόνο θετικά θα μπορεί να λειτουργήσει στη ψυχολογία του. Ο Oliveira πάνω στη Mahindra του ήταν στην τέταρτη θέση.

 

Στο πιο πίσω γκρουπ, αυτό που μάχονταν για την όγδοη θέση, κερδισμένος βγήκε ο Romano Fenati, με τον δικό μας - Θανάση Σίσση - να χάνει μόλις για ένα δέκατο περίπου την ευκαιρία να βρεθεί λίγο ψηλότερα από την ένατη θέση. Οπωσδήποτε πάντως, ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός έκανε έναν καλό αγώνα. Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Vazquez, ενώ ο αξιοσημείωτη ήταν και η απόδοση του τραυματία Folger, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση. Πολύ καλός ο Miller, κατάφερε να σκαρφαλώσει ως την 13η θέση, με τον Loi να παίρνει τον τελευταίο βαθμό στην 15η θέση. Άτυχος ο Khairuddin, ο οποίος είχε μια πτώση αλλά το χειρότερο για τον ίδιο είναι ότι διαγνώστηκε με κάταγμα στον δεξιό του καρπό, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα συμμετάσχει στο GP μέσα στην πατρίδα του, που ακολουθεί σε δυο εβδομάδες.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ό,τι και να γίνει θα μείνω στο 0

« Προηγούμενο άρθρο

H Honda έκανε λάθος!

Χορηγοί