• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν ψάχνω δικαιολογίες!
Νικήθηκα από έναν γρηγορότερο οδηγό
Νέα 30/09/2013 - 00:05

Ο Jorge Lorenzo, δήλωσε ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες, μετά την ήττα του στον αγώνα της Κυριακής, στην πίστα της Aragon από τον Marquez. Ο Jorge προσπάθησε από την εκκίνηση να φτιάξει μια διαφορά που θα του επέτρεπε να πάρει την τρίτη σερί του νίκη, εν τούτοις ο Marquez τον ακολούθησε και τον πέρασε για να πάρει αυτός τους 25 βαθμούς της νίκης.

 

"Η τακτική μου ήταν να ξεκινήσω καλά και να φτιάξω μια διαφορά, όπως και στους τελευταίους αγώνες", δήλωσε ο Lorenzo. "Μπόρεσα να κάνω ένα δευτερόλεπτο στην αρχή, αλλά ο Marc ήταν - πολύ απλά - πιο γρήγορος. Όταν με πρόλαβε, έκλεισα το γκάζι για να κρατήσω δυνάμεις για το τέλος. Μετά με πέρασε και άρχιζε να κάνει διαφορά, προσπάθησα να τον πιάσω αλλά ήταν αδύνατο".

 

"Σήμερα ήταν πιο γρήγορος από εμένα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να τον συγχαρούμε και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους επόμενους αγώνες", πρόσθεσε. "Το Πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο τώρα κι εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους γι' αυτό. Θα πρέπει να κερδίσουμε όσους αγώνες απομένουν".

 

Ερωτηθείς για το αν περιμένει κάποια νέα εξαρτήματα, ο Ισπανός αποφάνθηκε: "Έχουμε ήδη το πέμπτο μοτέρ και σ' αυτόν τον τομέα δεν μπορούμε να βελτιωθούμε. Μπορούμε να βελτιώσουμε το πλαίσιο και τις αναρτήσεις... να ευχηθούμε για κάποιο θαύμα! Είναι μια αρκετά δύσκολη κατάσταση".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Laguna: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Θρίαμβος Terol!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα