• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Δοκιμάσαμε τα πάντα!
Ποτέ όμως δεν βρήκα την κατάλληλη αίσθηση στη GP13
Νέα 30/09/2013 - 14:41

Τα αποτελέσματα από το Grand Prix της Aragon ήταν απογοητευτικά για τους αναβάτες της Ducati και ειδικά για τον Nicky Hayden, τον Αμερικανό που επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στους κόκκινους με καλύτερες εμφανίσεις, όπως έχει τονίσει σε δηλώσεις του.

 

Ο Hayden ξεκίνησε από την 11η θέση του grid τον αγώνα, χάνοντας θέσεις με την έναρξη, αλλά κερδίζοντας μερικές στη συνέχεια. Τέσσερεις γύρους πριν το τέλος έχασε τη γραμμή του και ανοίχτηκε, χάνοντας προσωρινά τη θέση του από τον Iannone, θέση την οποία ξαναπήρε παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του και ειδικά στη 12η στροφή της πίστας.

 

"Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ. Δοκιμάσαμε τόσο πολλά διαφορετικά πράγματα για να έχουμε καλή πρόσφυση και να σταματάμε τη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν τα καταφέραμε", εξήγησε ο Hayden, ο οποίος υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη στην Ισπανία. "Στην αρχή έχασα μερικές θέσεις αλλά τις ξαναπήρα πίσω και μετά ανοίχτηκα στην τελευταία στροφή σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Στο τέλος πήγα ευθεία και στη δώδεκα, εκεί όπου δυσκολευόμουν να σταματήσω όλο το Σ/Κ. Έχασα δώδεκα δευτερόλεπτα και μια θέση. Ήταν δύσκολος αγώνας, πάλεψα και ξαναπήρα τη θέση μου πίσω, αλλά ποτέ δεν είχα την σωστή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα μου. Έκανα όμως και πολλά λάθη. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος και ανυπομονώ να βρεθούμε στη Μαλαισία για να αποτελέσει η Aragon παρελθόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Laguna: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα