• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Η μάχη συνεχίζεται στη Μαλαισία!
Αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Sepang
Νέα 08/10/2013 - 11:46

Οι μάχες στη Moto2 - για το φετινό Τίτλο - εντείνονται αυτό το Σ/Κ, με τον Pol Espargaro να συνεχίζει τις προσπάθειές του να μειώσει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Scott Redding. Είκοσι είναι οι βαθμοί που χωρίζουν τους δυο τους και την τελευταία φορά ήταν ο Espargaro αυτός που επικράτησε του Βρετανού αντιπάλου του, με τον Redding να θέλει να πάρει τη ρεβάνς στη Sepang.

 

Οι δυο τους πάντως, δεν θα μείνουν χωρίς δυνατό ανταγωνισμό, με τον Nico Terol να αποτελεί το πρόσφατο παράδειγμα αναβάτη που πήρε τη νίκη στην Aragon και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πολύ δυνατός είναι και ο ομόσταυλος του Espargaro, Tito Rabat και αναμφίβολα θα είναι ένα από τα φαβορί για μια θέση στο βάθρο.

 

Ο Marinelarena - ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε με την Tech 3 για του χρόνου -  θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Dani Rivas στην Blusens Avintia, με τον τελευταίο να εκτίει την τιμωρία του για την πτώση που προκάλεσε στο ζέσταμα του Silverstone. Δυο έκτακτες συμμετοχές στην κατηγορία αυτό το Σ/Κ, με πρώτο τον εξαιρετικό πέρυσι Hafizh Syahrin (είχε χάσει το βάθρο για λίγο) και τον Ταϊλανδό Decha Kraisart. Εκτός, λόγω τραυματισμού - στο βρετανικό GP - συνεχίζει να είναι ο Randy Krummenacher ενώ η ομάδα του αποφάσισε να μην τον αντικαταστήσει στη Μαλαισία και θα κατέβει με μόλις έναν αναβάτη, τον Aegerter.

 

Επόμενο άρθρο »

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο Rea στη θέση του Moncayo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα