• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013
Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σ/Κ στην Albacete
Νέα 08/10/2013 - 18:13

Η πίστα της Albacete υποδέχτηκε στις 5 και 6 του Οκτώβρη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013, ένα Πρωτάθλημα στο οποίο έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους αναβάτες που πλέον αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπως οι Romano Fenati, Maverick Vinales, Alex Marquez, Kyle Smith, Jordi Torres κ.α.

 

Ο αγώνας της Moto3 ήταν εξαιρετικά αμφίρροπος και κανένας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, τουλάχιστον μέχρι τα τρία τέταρτα του αγώνα, όταν οι Andrea Migno (Ιταλός, Honda), Karel Hanika (Τσέχος, ΚΤΜ) Alejandro Medina (Ισπανός, ΚΤΜ) και Bryan Schouten (Ολλανδός, Honda) άλλαζαν συνεχώς μεταξύ τους την πρώτη θέση. Μόλις στο τέλος, με το πέσιμο της καρώ σημαίας, καθορίστηκε ο νικητής! Ο νεαρός Τσέχος, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, στην κατηγορία Moto3, Karel Hanika, πήρε την πρώτη θέση με τους Schouten και Gardner να ανεβαίνουν στις άλλες δυο θέσεις του βάθρου.

Karel Hanika, νικητής στην κατηγορία Moto3
Karel Hanika, νικητής στην κατηγορία Moto3

 

Στα Supersport 600 ο νικητής είχε ξεχωρίσει από το ξεκίνημα, με τον Roman Ramos (Ισπανός, Kawasaki) να παίρνει κεφάλι και χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα να ανακηρύσσεται νικητής. Πίσω του, έγινε σπουδαία μάχη για τις άλλες δυο θέσεις του βάθρου, με κερδισμένο τον Stefan Kerschbaumer (Αυστρία, Yamaha) και στην τρίτη θέση τον Alberto Lopez (Ισπανός, Yamaha). Ο τελευταίος έχασε όμως το βάθρο (τεχνικοί λόγοι) το οποίο πήγε στον τέταρτο Michal Prasek (Τσέχος, Yamaha).

 

Στην Superstock 1000 ασταμάτητος ήταν ο Xavi Flores (Ισπανός, Ducati) ο οποίος δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του, "γυρίζοντας" με ρυθμό απλησίαστο από τους υπόλοιπους. Carmelo Morales (Ισπανός, Kawasaki) και Ivan Silva (Ισπανός, BMW) ολοκλήρωσαν το ισπανικό βάθρο, με τον τελευταίο να είναι απογοητευμένος με την επιλογή των ελαστικών του, που τον άφησαν πέντε δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του στη δεύτερη θέση.

Roman Ramos, νικητής στα Supersport 600
Roman Ramos, νικητής στα Supersport 600

 

Δείτε τα αποτελέσματα στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Xavier Fores, νικητής στην κατηγορία Superstock 1000
Xavier Fores, νικητής στην κατηγορία Superstock 1000

Επόμενο άρθρο »

Δεν ανησυχεί ο Marquez για την ακρόαση

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Η μάχη συνεχίζεται στη Μαλαισία!

Χορηγοί