• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν ανησυχεί ο Marquez για την ακρόαση
"Θα περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει"
Νέα 09/10/2013 - 09:53

Ο rookie της χρονιάς και πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, Marc Marquez, δεν φαίνεται προβληματισμένος ενόψει της αυριανής ακροαματικής διαδικασίας, αναφορικά με την επαφή που είχε με τον Pedrosa στον αγώνα της Aragon.

 

"Γνωρίζω ότι έχουμε την ακροαματική διαδικασία με την Επιτροπή την Πέμπτη, ώστε να συζητήσουμε το τι έγινε με τον Dani στην Aragon, αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας. Μένει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει", σχολίασε ο 20χρονος οδηγός. Θυμίζουμε ότι ο Marquez έχει ήδη δυο βαθμούς ποινής από τη μη συμμόρφωσή του με τις κίτρινες σημαίες στο ζέσταμα του Silverstone και αν δεχθεί ποινή άλλων δυο, σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τον επόμενο αγώνα από την τελευταία θέση του grid.

 

Από την άλλη, έχοντας κατά νου τα λόγια του Javier Alonso, ενδεχομένως η Επιτροπή να στρέψει το ενδιαφέρον της και να εστιάσει στο πως συνέβη αυτό το ατύχημα και να θεσπίσει νέους κανονισμούς ασφαλείας, αλλά και τη συμπεριφορά του traction control όταν υπάρχει βλάβη.

 

Ο Marquez πάντως, ανεξάρτητα με το τι θα αποφασίσει η Επιτροπή, φτάνει στη Sepang με τον αέρα των 39 βαθμών μπροστά από τον Jorge Lorenzo, σε μια πίστα που (σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων) τη γνωρίζει καλά μιας κι έχει ήδη κάνει τρία τεστ εκεί.

 

"Τώρα πάμε στη Μαλαισία για τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες και είμαι έτοιμος!" πρόσθεσε. "Μ' αρέσει η Sepang και ήταν η πρώτη πίστα που δοκιμάσαμε τη μοτοσυκλέτα της Honda. Θα είναι ωραίο να επιστρέψω εκεί και να ξαναβρώ την ίδια αίσθηση, αλλά και να δούμε τι έχω μάθει όλη τη σεζόν μέχρι τώρα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Συναισθηματικό Σ/Κ για τον Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα