• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συναισθηματικό Σ/Κ για τον Gresini
Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να πάρουμε καλό αποτέλεσμα
Νέα 09/10/2013 - 10:29

Φέτος, το Σ/Κ στη Μαλαισία θα είναι το δεύτερο μετά τον τραγικό χαμό του Marco Simoncelli, στον αγώνα της Sepang το 2011. "Η επιστροφή μας στη Sepang μου ραγίζει την καρδιά, τόσο εμού όσο και των υπολοίπων ανθρώπων της ομάδας, καθώς όλοι μας είχαμε επηρεαστεί από το πηγαίο χιούμορ του Marco", δήλωσε ο Fausto Gresini.

 

"Θα είναι συναισθηματικό, αλλά αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", πρόσθεσε. Alvaro, σε συνεργασία με τους τεχνικούς της Showa και της Nissin, είναι σε καλό δρόμο και η απόδοσή του βελτιώνεται σε κάθε αγώνα. Πάμε στη Sepang με τη σιγουριά ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, δηλαδή να παλέψουμε για το βάθρο και να μειώσουμε τη διαφορά από τους πρώτους".

 

Ο Bautista φτάνει στην πίστα της Μαλαισίας, "ψάχνοντας" ακόμα το πρώτο του φετινό βάθρο, κάτι που πλησίασε στον περασμένο αγώνα της Aragon. "Παλέψαμε σε όλο τον αγώνα για μια θέση στο βάθρο και ήταν κρίμα που χάσαμε την επαφή με τον Valentino εξαιτίας της μάχης με τον Bradl", τόνισε ο Ισπανός αναβάτης. "Πάντως επιβεβαιώσαμε ότι είμαστε η καλύτερη μη-εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και αυτό μας ικανοποιεί. Στη Sepang θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά μας από τον νικητή. Δεν θα είναι όμως εύκολο. Δούλεψα σκληρά στη φυσική μου κατάσταση για να αντιμετωπίσω τη ζέστη και την υγρασία στον αγώνα και είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πότε να χρησιμοποιείς την ενέργειά σου και πότε να τη διαφυλάσσεις".

 

"Η πίστα είναι - όπως πάντα - φανταστική και οπωσδήποτε ανάμεσα στις αγαπημένες μου", επιβεβαίωσε ο Bautista, ο οποίος ολοκλήρωσε λέγοντας: "Έχει πολλές διαφορετικές στροφές, δυνατά σημεία στο φρενάρισμα, γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης και μερικά σημεία στα οποία γλιστράς θεαματικά! Είναι μια πλατιά πίστα με κάπως διαφορετικές γραμμές και πολλές ευκαιρίες για προσπεράσεις στα φρένα. Ο καιρός είναι ευμετάβλητος και ο ρυθμός συνήθως πέφτει καθώς προχωρά η ημέρα, κυρίως λόγω της έντονης ζέστης".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πονούσα για τρεις ημέρες!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν ανησυχεί ο Marquez για την ακρόαση

Χορηγοί