• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πονούσα για τρεις ημέρες!
Δεν μπορούσα να περπατήσω μετά την πτώση
Νέα 09/10/2013 - 10:50

Αυτό το Σ/Κ ο Dani Pedrosa και η Repsol Honda κατευθύνονται στη Sepang (Μαλαισία) για τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες, πριν καταλήξουμε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Βαλένθια.

 

Ο Ισπανός - ο οποίος είχε ένα σφοδρό highside μετά την επαφή του με τον Marquez και το σπάσιμο του καλωδίου του traction control του - ευελπιστεί να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας περίπου δυο εβδομάδες καιρό να ξεπεράσει την πτώση του στην Ισπανία.

 

"Από φυσικής κατάστασης, η τελευταία εβδομάδα ήταν δύσκολη. Μετά την πτώση δεν μπορούσα να περπατήσω για τρεις ημέρες εξαιτίας του πόνου στο γοφό μου, ωστόσο ημέρα με την ημέρα είμαι καλύτερα", παραδέχτηκε ο βετεράνος αναβάτης της Honda.

 

Στην πίστα της Μαλαισίας ο Dani έχει καταφέρει μερικά σπουδαία αποτελέσματα στο παρελθόν, μετρώντας οχτώ συνολικά βάθρα στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων και τριών νικών: πέρυσι στο MotoGP, το 2004 στα 250cc και το 2003 στα 125cc.

 

"Ένιωθα καλά στον προηγούμενο αγώνα, καθώς οδηγούσα μπροστά και ανυπομονώ να βρω την ίδια αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα μου και στη Sepang", συνέχισε. "Η πίστα έχει λίγα απ' όλα, γρήγορες και αργές στροφές, δυνατά σημεία φρεναρίσματος και μεγάλες ευθείες. Παράλληλα και ο καιρός εκεί θα δυσκολέψει τα πράγματα".

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: Στην άκρη το MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Συναισθηματικό Σ/Κ για τον Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα