• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Στην άκρη το MotoGP
Πρώτος στόχος ο Τίτλος στη Moto2
Νέα 09/10/2013 - 16:07

Ο Scott Redding αφήνει κατά μέρος τις σκέψεις του για την επικείμενη μετακίνησή του στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και δηλώνει συγκεντρωμένος στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του φετινού Τίτλου στη Moto2.

 

Οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες τις επόμενες εβδομάδες, αρχής γενομένης από το γύρο στη Μαλαισία, θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην κατηγορία. Παρά τη γενναία του προσπάθεια, πριν περίπου δυο εβδομάδες στην Aragon, ο Βρετανός είδε τη διαφορά του από τον Espargaro να μειώνεται κι άλλο, στους 20 πλέον βαθμούς.

 

"Προσπαθώ να επαναφέρω τη σταθερότητά μου στα αποτελέσματα, για να κλειδώσω το Πρωτάθλημα", σχολίασε ο νικητής σε τρεις αγώνες φέτος. "Οι όποιες σκέψεις μου για το MotoGP είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, μέχρι να τελειώσω μ' αυτό", πρόσθεσε ο αναβάτης της Marc VDS. "Η εμπειρία μου και η ηλικία μου με βοηθούν να διαχειρίζομαι καταστάσεις όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ευνοϊκά. Σε αντίθεση με τις αντιδράσεις μου όταν ήμουν νεότερος".

 

Ο Redding - ο οποίος θα αγωνίζεται στο MotoGP του χρόνου με την πελατειακή Honda του Gresini - θέλει να γίνει ο πρώτος Βρετανός, εδώ και 36 χρόνια, που θα ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε κατηγορία του MotoGP! Να θυμίσουμε ότι και ο μεγάλος του αντίπαλος, Pol Espargaro, θα είναι στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου, οδηγώντας μια Yamaha της Tech 3.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden-Ducati-Aspar-Honda: Τι μέλλει γενέσθαι;

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πονούσα για τρεις ημέρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα