• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: Κατατακτήριες
Η pole στον Salom, αρκετές εκπλήξεις
Νέα 12/10/2013 - 17:46

Ενώ την Παρασκευή δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση, ο Luis Salom ανέκαμψε και με την τρίτη του φετινή pole, έδειξε τις διαθέσεις του για τον αυριανό αγώνα. Ο Ισπανός πήρε την πρώτη του pole εδώ και τέσσερεις μήνες, ενώ αύριο θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, την οποία είχε γευτεί για τελευταία φορά στο Silverstone.

 

Σημαντικές εκπλήξεις είχαμε στις πρώτες θέσεις, αφού πίσω από την κυρίαρχη KTM του Salom, είχαμε δυο Honda! O Masbou έκανε την καλύτερή του παρουσία σε κατατακτήριες, ενώ ο Antonelli με την πρώτη σειρά που εξασφάλισε σήμερα, ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ. Πολύ καλός και ο Oliveira - στην τέταρτη θέση - πάνω στη Mahindra του, μπροστά από τους Alex Marquez και Rins.

 

Ο τελευταίος έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους αγώνες και θα προσπαθήσει αύριο να μειώσει ή και να περάσει τον πρωτοπόρο Luis Salom στη βαθμολογία, από τον οποίο υπολείπεται εννέα βαθμούς. Ο Miller ανοίγει την τρίτη σειρά και δίπλα του θα έχει τους Vazquez και Vinales. Ο τελευταίος έχει επιδείξει καταπληκτική σταθερότητα φέτος και θα παλέψει - αν και ένατος - να πάρει ακόμα ένα βάθρο και να πιέσει τους δυο μπροστά του στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο Jonas Folger κλείνει τη δεκάδα. Ο Θανάσης Σίσσης κρατούσε τον 13ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους αναβάτες της κατηγορίας (2:15.205) στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμαστικών. Ωστόσο ο νεαρός Ελληνο-αυστραλός δεν κατάφερε να πιάσει την ίδια απόδοση και στις κατατακτήριες, μένοντας πολύ χαμηλά - στην 19η θέση - με χρόνο 2:15.587.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Επικίνδυνες καταστάσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το ήξερα!

Χορηγοί