• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πλήρωσα το λάθος μου
Πέμπτη θέση και δεύτερη σειρά για τον Ισπανό
Νέα 12/10/2013 - 21:08

Ο Dani Pedrosa, ο αναβάτης που κυριάρχησε στους χρόνους των συνδυασμένων αποτελεσμάτων των τριών πρώτων ελεύθερων δοκιμών, θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά τον αυριανό αγώνα, μιας κι έπεσε στην πέμπτη θέση στις σημερινές κατατακτήριες.

 

Ο Ισπανός, όπως είχε τονίσει και νωρίτερα ο συμπατριώτης του Jorge Lorenzo, έχασε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο εξαιτίας της προσεκτικής του προσέγγισης σε ορισμένα, βρεγμένα, σημεία της πίστας, αλλά κι ενός λάθους του στο τρίτο κομμάτι της πίστας. "Ήμουν πιο προσεκτικός απ' ότι συνήθως σε μερικά βρεγμένα σημεία, αλλά παράλληλα έκανα και το λάθος στον τελευταίο μου γύρο, σε μια στροφή κι έχασα αρκετά δέκατα στο τρίτο κομμάτι".

 

"Ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε καλό ρυθμό για τον αγώνα κι ελπίζω να κάνω καλό ξεκίνημα. Αυτό θα είναι το κλειδί, όπως και να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό. Πάντα πιστεύαμε ότι θα έβρεχε μετά το μεσημέρι, αλλά αυτό το Σ/Κ φαίνεται ότι μπορεί να βρέξει οποιαδήποτε στιγμή". Ο Dani νιώθει ακόμα τις επιπτώσεις από την πτώση του στην Aragon, αλλά ελπίζει ότι με το αναλγητικό χάπι που θα πάρει αύριο θα είναι έτοιμος για τον αγώνα.

 

"Ο πόνος πάει καλύτερα σήμερα", επιβεβαίωσε. "Θα κάνω κι άλλη θεραπεία κι ελπίζω να είμαι έτοιμος αύριο στον αγώνα. Θα πάρω, όπως και σήμερα, αναλγητικό χάπι, αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι στην αρχή συγκεντρώνεσαι στην οδήγησή σου και αν μετά έρθει ο πόνος έχεις βρει ήδη ρυθμό και μπορείς να συνεχίσεις. Δεν είναι το ίδιο αν νιώθεις πόνο στο ξεκίνημα".

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Ζέσταμα: Μπροστά ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Κέρδισε ο πιο τολμηρός!

Χορηγοί