• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Κέρδισε ο πιο τολμηρός!
Έχω το κίνητρο να παλέψω στον αυριανό αγώνα
Νέα 12/10/2013 - 19:19

Ο Cal Crutchlow θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης, ύστερα από μια συναρπαστική διαδικασία των κατατακτηρίων 2 στην πίστα της Sepang (Μαλαισία). Ο αναβάτης της Tech 3 ήταν πρώτος στους χρόνους στα μέσα των κατατακτηρίων, κατάφερε στη συνέχεια να ανέβει ως τη δεύτερη θέση - πίσω από τον Rossi - για να ολοκληρώσει τελικά τρίτος, μετά το φοβερό γύρο του Marquez στο τελευταίο λεπτό.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πρώτη σειρά μετά από μια δύσκολη διαδικασία. Ήταν δύσκολο να δω από τη ζελατίνα που ήταν βρεγμένη η πίστα και σε μερικές στροφές τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα", σχολίασε ο Βρετανός, ο οποίος θα βρεθεί στην πρώτη σειρά για έβδομη φορά τη φετινή σεζόν. "Παίζαμε με την τύχη μας σε μερικά σημεία που ήταν πολύ βρεγμένα και νομίζω ότι όλα κρίθηκαν στο ποιός ήταν διατεθειμένος να πάρει τα περισσότερα ρίσκα στο τέλος, όταν η πίστα στέγνωνε".

 

"Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη επιβράβευση για τους μηχανικούς μου στην Tech 3, οι οποίοι μου έδωσαν μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα". Στη συνέχεια μίλησε για τον μάλλον απρόσμενο πόνο που ένιωθε στο δεξί του χέρι, το οποίο και τραυμάτισε στο Silverstone. "Ο πόνος είναι αρκετά έντονος αυτό το Σ/Κ και για να πω την αλήθεια με ξάφνιασε κι εμένα, γιατί δεν ένιωθα τίποτα σε Misano και Aragon".

 

"Το πρήξιμο είναι αρκετό, αλλά έχω μεγάλο κίνητρο για τον αυριανό αγώνα. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας στη ζέστη και με την υγρασία, αλλά ελπίζω να τα πάω καλά και να δώσω τις μάχες μου. Θα είναι δύσκολο και για τα ελαστικά, γιατί οι 20 γύροι είναι πολλοί και τα ελαστικά φθείρονται αρκετά γρήγορα εδώ", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Crutchlow.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πλήρωσα το λάθος μου

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα