• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΚΑΤ
Δυνατές μάχες, η pole στον Rabat!
Νέα 12/10/2013 - 18:42

Όντας σε εξαιρετική κατάσταση σε όλο το Σ/Κ της Μαλαισίας, ο Tito Rabat κατάφερε να εξασφαλίσει τη δεύτερή του φετινή pole position - η πρώτη ήρθε στη Jerez - μετά από δυνατές μάχες με τους αντιπάλους του.

 

Ο χρόνος του Ισπανού στο 2:07.063 του χάρισε την πρώτη θέση, με τον Rabat να συνεχίζει να κυριαρχεί στη Μαλαισία, αλλά αυτή τη φορά δέχτηκε μεγάλη πίεση από δυο συναθλητές του. Πρώτος ο ανανεωμένος Tom Luthi, με τον Ελβετό να πλησιάζει στα 18 χιλιοστά το χρόνο του Ισπανού, αλλά να μην καταφέρνει στο τέλος να βελτιωθεί. Ελάχιστα πιο πίσω, στα 80 χιλιοστά από τον Luthi, ο Pol Espargaro έκανε σημαντικό βήμα και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του grid.

 

Αντίθετα, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Scott Redding κατετάγη μόλις δέκατος και θα έχει δύσκολο έργο στον αυριανό αγώνα. Ο Βρετανός δεν έκανε καλές κατατακτήριες, αλλά όπως τόνισε: "Στον αγώνα είναι που παίρνεις τους βαθμούς!" Θυμίζουμε άλλωστε, ότι και στην Aragon ο Redding είχε ξεκινήσει 13ος αλλά με εκπληκτική εκκίνηση και σταθερό ρυθμό, κατάφερε να τερματίσει μόλις μία θέση πίσω από τον αντίπαλό του (Espargaro).

 

Στη δεύτερη σειρά οι Johann Zarco, Mika Kallio και Takaaki Nakagami, με τον τελευταίο να έχει μια πτώση στην τελευταία στροφή, αλλά να συνεχίζει κανονικά. Ο De Angelis ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση, μπροστά από τους Xavier Simeon και Jordi Torres. Στην τέταρτη σειρά, μαζί με τον Redding, θα είναι οι Aegerter και Schrotter.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Κέρδισε ο πιο τολμηρός!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Επικίνδυνες καταστάσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα