• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: Σπουδαία νίκη ο Salom
Συναρπαστικές μάχες, έξι διεκδίκησαν την πρωτιά!
Νέα 13/10/2013 - 09:58

Ο Luis Salom διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα, κατορθώνοντας να πάρει την πρώτη θέση σ' έναν συναρπαστικότατο αγώνα της μικρής κατηγορίας! Ο αναβάτης της Red Bull KTM Ajo νίκησε για 69 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Alex Rins, με τον Miguel Oliveira να συμπληρώνει το βάθρο.

 

Ο Salom ξεκίνησε από την pole position, έχοντας δίπλα του τους Masbou και Antonelli. Ο Γάλλος ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια του αγώνα δεν θα ήταν σε θέση να διατηρήσει το ρυθμό του και στον τελευταίο γύρο ήταν στην έβδομη θέση, την ώρα που έξι συνολικά αναβάτες πάλευαν για πρωτιά!

 

Οι μάχες συναρπαστικές στο τέλος! Ο Salom ήταν επικεφαλής στον τελευταίο γύρο αλλά θα έχανε την πρώτη θέση μετά την επίθεση του Rins! Καθώς οι οδηγοί κατευθύνονταν στην πίσω ευθεία, ο Salom θα έκανε την αντεπίθεσή του και θα άρπαζε και πάλι την πρωτιά. Ο Rins δεν τα παράτησε και προσπάθησε να περάσει στην τελευταία στροφή, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι δεν πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες νίκες.

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Miguel Oliveira, χάρισε στη Mahindra του το πρώτο της βάθρο για φέτος, με τους Alex Marquez και Maverick Vinales να συμπληρώνουν τις δυο επόμενες θέσεις. Πάρα πολύ καλό αγώνα έκανε ο Jack Miller, ο οποίος κατάφερε να περιορίσει τη διαφορά του από την κορυφή στο ένα περίπου δευτερόλεπτο και να πάρει την έκτη θέση.

 

Πίσω από τον Masbou, στην όγδοη θέση, ο Jonas Folger ο οποίος είχε κάνει τον καλύτερο χρόνο στο πρωινό ζέσταμα. Πολύ απογοητευμένος ο Khairuddin, ο οποίος περίμενε πως και πως το σημερινό αγώνα και υπεβλήθη σε εγχείριση γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Ωστόσο δεν κατάφερε να αγωνιστεί, μιας και ένιωσε έντονους πόνους στον τραυματισμένο του καρπό. Εξαιρετική ήταν η Ana Carrasco, η οποία κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο Πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 15η θέση σήμερα! Από την άλλη, απογοητευτικό αγώνα έκανε ο Σίσσης, με τον οδηγό της Red Bull KTM Ajo να μένει 19ος με μεγάλη διαφορά από την κορυφή.

 

Με τη σημερινή του νίκη, ο Salom έφτασε τους 284 βαθμούς και προηγείται με 14 του δεύτερου Rins, ενώ απομένουν τρεις αγώνες για το τέλος. Στην τρίτη θέση, με 258 βαθμούς, είναι ο Maverick Vinales.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: Ο Rabat τους 25 βαθμούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Ζέσταμα: Μπροστά ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα