• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: Ο Rabat τους 25 βαθμούς!
Διακοπή στην αρχή, 2ος ο Espargaro, 7ος ο Redding
Νέα 13/10/2013 - 12:09

Ο Tito Rabat ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το Σ/Κ στη Μαλαισία, κατακτώντας τη νίκη στον σημερινό αγώνα, αφού προηγουμένως είχε κυριαρχήσει στα ελεύθερα και στα χρονομετρημένα. Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για 19 γύρους, αλλά εν τέλει μειώθηκε στους 12, μετά τη διακοπή εξαιτίας μιας πτώσης του Pons.

 

Ακολούθως της πτώσης, είχαμε τέσσερεις αναβάτες (Fadli Immammuddin, Ezequiel Iturrioz, Zaqhwan Zaidi και Decha Kraisart) να εμπλέκονται, να χάνουν τον έλεγχο και να πέφτουν. Ευτυχώς, παρά την τρομακτική σύγκρουσή τους, όλοι οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.   

 

Μετά τη διακοπή, ο αγώνας ξανάρχισε με τις αρχικές θέσεις των αναβατών στο grid. Ο Espargaro ξεκίνησε καλά και πήρε το προβάδισμα, αλλά γρήγορα ο Tito Rabat πέρασε μπροστά και οδηγώντας χωρίς λάθη άφησε 1,5 δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο. Στον προτελευταίο γύρο, ο Espargaro κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Luthi και να πάρει τη δεύτερη θέση, μειώνοντας κι άλλο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

 

Ο Redding δεν ευνοήθηκε από την επανεκκίνηση του αγώνα. Πριν τη διακοπή, ο Βρετανός είχε εξαιρετικό ξεκίνημα και είχε καταφέρει να πλασαριστεί στη τέταρτη θέση! Ένα δυναμικό ξεκίνημα που δυστυχώς για τον ίδιο δεν επανέλαβε μετά. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχασε ακόμα έναν βαθμό όταν ο Johann Zarco - χρησιμοποιώντας το slipstream - κατάφερε να τον περάσει στο τέλος και να τερματίσει αυτός έκτος. Μπροστά του, στην 4η και 5η θέση, οι Mika Kallio και Dominique Aegerter. Ο τελευταίος μάλλον μπλέχτηκε σ' ένα συμβάν - στην δεύτερη εκκίνηση του αγώνα - με τους De Angelis και Simeon αναγκάζοντας τους δυο να εγκαταλείψουν.

 

Ο Scott Redding είχε μια πτώση στην τελευταία στροφή, μετά από μια ωραία μάχη με τον Danny Kent, ο οποίος και τερμάτισε στην 12η θέση. Ο Anthony West, στην 200στή του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πήρε βαθμούς ολοκληρώνοντας στην 13η θέση.

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα και τη βαθμολογία, στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Η ώρα του Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: Σπουδαία νίκη ο Salom

Χορηγοί