• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: "Ξεχωριστή νίκη!"
"Η νίκη έρχεται μετά από μια δύσκολη εβδομάδα"
Νέα 13/10/2013 - 17:23

Ο Dani Pedrosa πανηγύρισε μια πολύ "ξεχωριστή" νίκη στο GP της Μαλαισίας, πετυχαίνοντας παράλληλα τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Sepang και την τρίτη φετινή του επιτυχία. Παράλληλα, ο Ισπανός μείωσε στους 11 βαθμούς, τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία, Jorge Lorenzo.

 

Η νίκη αυτή έρχεται μετά την πτώση στην Aragon, ωστόσο ο βετεράνος αναβάτης της Repsol προσπαθεί να ξεχάσει το περιστατικό στην Ισπανία και να συγκεντρωθεί στους τρεις εναπομείναντες αγώνες. "Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη αυτή, καθώς είναι ξεχωριστή. Το επίπεδό μου σήμερα ήταν πολύ καλό και η νίκη έρχεται μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, κατά την οποία πονούσα, ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και με δυσκολία κουνιόμουν", δήλωσε.

 

"Ερχόμενος εδώ και παίρνοντας τη νίκη, είναι κάτι το φανταστικό και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην ομάδα μου. Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάμε το παρελθόν. Είναι κρίμα πάντως, διότι είχαμε παρόμοιο ρυθμό και στην Aragon και θα μπορούσαμε να είχαμε δυο επιτυχίες στη σειρά", πρόσθεσε. Ο Dani πήρε το προβάδισμα από τον Lorenzo στο τέλος του 5ου γύρου και κατάφερε να περάσει τη γραμμή τερματισμού 2.7δ μπροστά από τον ομόσταυλό του.

 

"Σήμερα ήταν καλή ημέρα. Είχαμε καλό ρυθμό και το διασκέδασα που ήμουν μπροστά. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε πολύ καλά. Και τα δυο ελαστικά γλιστρούσαν, αλλά μπορούσα να οδηγήσω καλά όλο το Σ/Κ", συνέχισε. "Οι πρώτοι γύροι είναι πάντα πολύ σημαντικοί, αλλά ήθελα να ελέγξω λίγο την πίστα και να δω πως ήταν. Στη συνέχεια και ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος, αλλά προσπάθησα και πέρασα μπροστά και ήθελα να κάνω μια διαφορά. Ένιωθα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου κι έτσι μπόρεσα να διαχειριστώ και να ελέγξω το ρυθμό. Τα ελαστικά γλίστραγαν πολύ, αλλά ήταν ωραία!"

 

Αυτό που δεν είναι τόσο ωραίο ωστόσο, είναι οι πιθανότητες του Pedrosa για το φετινό Πρωτάθλημα. Παρά τη νίκη του, είναι 54 βαθμούς πίσω από τον Marquez, με 75 βαθμούς να απομένουν για το τέλος. "Με τον Marc να τερματίζει κάθε φορά στο βάθρο, είναι πολύ δύσκολο να μειώσεις τη διαφορά. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, αυτό πρέπει να κάνουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: "Ήλπιζα στο βάθρο"

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Η ώρα του Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα