• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Είναι σχεδόν αδύνατον..."
"... να κερδίσουμε το φετινό Πρωτάθλημα"
Νέα 13/10/2013 - 20:17

Ο Jorge Lorenzo πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την ανωτερότητα των Honda και την υπεροχή τους στην πίστα της Sepang, αλλά στο τέλος χρειάστηκε να αρκεστεί στην τρίτη θέση. Ο Ισπανός έμεινε πίσω και από τον Marc Marquez, με αποτέλεσμα να δηλώνει με το τέλος του αγώνα, ότι είναι πλέον αδύνατον να διεκδικήσει το φετινό Τίτλο.

 

Με την εκκίνηση, ο Lorenzo ήταν - ως συνήθως - πολύ δυνατός και από τη δεύτερη σειρά γρήγορα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, με τους Pedrosa και Marquez να τον ακολουθούν. 16 γύρους πριν το τέλος όμως, ο Pedrosa κατάφερε και τον νίκησε στο τέλος της πίσω ευθείας. Στη συνέχεια διεξήχθη μια επική μάχη ανάμεσα στον ίδιο και τον Marquez, με τους δυο τους να αλλάζουν θέσεις και να περνούν ο ένας τον άλλο με απόσταση χιλιοστών και με ταχύτητες που πλησίαζαν τα 200 χλμ/ώρα!

 

"Όταν με πέρασε ο Dani προσπάθησα να μείνω κοντά του και το ίδιο έκανα όταν τελικά με πέρασε και ο Marc. Προσπάθησα και τον πέρασα μερικές φορές, για να τον κάνω να ανησυχήσει, αλλά ήταν αδύνατον. Ήταν πολύ πιο δυνατός σήμερα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο", παραδέχτηκε ο Ισπανός άσος της Yamaha. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πίεσε όσο μπορούσε τον rookie, ωστόσο τα μειονεκτήματα της Yamaha του δεν τον άφησαν να πάρει κάτι περισσότερο από το σημερινό αγώνα.

 

"Ήμασταν πολύ πιο αργοί από τους άλλους σήμερα, ειδικά μετά τους τρεις ή τέσσερεις πρώτους γύρους. Προσπάθησα να φτιάξω μια διαφορά στην αρχή, όπως πάντα, αλλά μετά από μερικούς γύρους είδα το +0 στην πινακίδα που έβγαλε η ομάδα μου...", ομολόγησε ο Lorenzo. Την απογοήτευσή του απέδειξαν ξεκάθαρα τα τελευταία του λόγια: "Είναι σχεδόν αδύνατον πια να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά θα ήθελα να τερματίσω δεύτερος και να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: "Με ακούμπησε"

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: "Μεγάλο το ρίσκο!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα