• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: "Μεγάλο το ρίσκο!"
Πρυτάνευσε η λογική αντί του ενθουσιασμού
Νέα 13/10/2013 - 19:35

Ο Marc Marquez πέτυχε το στόχο του στον σημερινό αγώνα, που δεν ήταν άλλος από το να τερματίσει μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο στη βαθμολογία, Jorge Lorenzo.

 

Ο 20χρονος rookie δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, αλλά γρήγορα πέρασε στις πρώτες θέσεις, κυνηγώντας τους Jorge και Dani μπροστά του. Από τη στιγμή που ο ομόσταυλός του κατάφερε και πέρασε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο νεαρός οδηγός της Repsol έδωσε μια συγκλονιστική μάχη με τον Lorenzo, από την οποία και βγήκε νικητής! "Είχα μια ωραία και διασκεδαστική μάχη με τον Lorenzo, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα τον Dani να φτιάχνει διαφορά", εξήγησε ο χαμογελαστός rookie.

 

Το σημαντικό για τον ίδιο όμως, ήταν οι 20 βαθμοί και η διεύρυνση της διαφοράς του από τον Lorenzo. "Αυτοί οι είκοσι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη του σημερινού αγώνα. Ο στόχος μου σ' αυτόν τον αγώνα, ήταν να τερματίσω μπροστά από τον Jorge". Η επιθετική νοοτροπία του Marquez φάνηκε και στο σημερινό αγώνα, όταν προσπάθησε να καλύψει το κενό από τον ομόσταυλό του, ωστόσο αυτή τη φορά η λογική υπερίσχυσε. "Όταν κατάφερα να περάσω τον Jorge, προσπάθησα να μειώσω τη διαφορά μου από τον Dani. Ωστόσο συνειδητοποίησα ότι ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο και αποφάσισα να συγκεντρωθώ στο να κρατήσω πίσω μου τον Lorenzo".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Είναι σχεδόν αδύνατον..."

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: "Ήλπιζα στο βάθρο"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα