• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Jerez Test
Δυνατό ξεκίνημα για Miller, 1.5δ πίσω ο Σίσσης
Νέα 15/11/2013 - 13:45

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ο Jack Miller, με τον Αυστραλό να ολοκληρώνει την πρώτη ημέρα των δοκιμών της μικρής κατηγορίας - στη Jerez - στην πρώτη θέση, πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα του (KTM) και με χρόνο 1:47.291.

 

Ο Αυστραλός - ο οποίος φέτος εντυπωσίασε στο Πρωτάθλημα της Moto3 πάνω σε Honda - θα μοιραστεί το γκαράζ της νέας του ομάδας με τους Karel Hanika - μεγάλο ταλέντο ο Τσέχος και Νικητής του Red Bull Rookies Cup φέτος - και Danny Kent, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Moto2.

 

Μαζί με την Red Bull KTM Ajo, το παρόν στην ισπανική πίστα έδωσαν οι Interwetten Paddock, Ajo Motorsport και η Mahindra Racing του Θανάση Σίσση. Ο Ελληνο-Αυστραλός έκανε 62 συνολικά γύρους την πρώτη ημέρα, παίρνοντας μια πρώτη γεύση της νέας του εργοστασιακής μοτοσυκλέτας και μένοντας 1,5δ πίσω από τον Miller.

 

Ο Hanika ήταν εντυπωσιακός χτες, σημειώνοντας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στην πανίσχυρη KTM, το δεύτερο χρόνο - 1:47.827 - με τον Kent να είναι στην πέμπτη θέση, πίσω από τους Niklas Ajo και Phillip Oettl. Ο Miguel Oliveira - ομόσταυλος του Σίσση - ήταν λίγο κάτω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του Miller.

 

Επόμενο άρθρο »

Παλιοί γνώριμοι στο γκαράζ του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η έναρξη μιας νέας εποχής...

Χορηγοί