• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παλιοί γνώριμοι στο γκαράζ του Marquez!
Ξανάσμιξε με τους παλιούς μηχανικούς του
Νέα 15/11/2013 - 14:30

Στο τεστ της Valencia - που ολοκληρώθηκε πριν μερικά 24ωρα - ο Marquez είχε παραπάνω από ένα λόγο για να είναι χαρούμενος!

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής - πέρα από την πρώτη θέση στην κατάταξη - ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και με το γεγονός ότι στο γκαράζ μαζί του ήταν οι περισσότεροι από τους παλιούς μηχανικούς του!

 

"Είμαι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έχω και πάλι τους μηχανικούς, με τους οποίους ήμουν μαζί μέχρι και την περσινή χρονιά!", δήλωσε ο 20χρονος. "Μερικοί από αυτούς είναι μαζί μου από τότε που ήμουν 11 χρονών και το ότι επιστρέφουν είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Θέλω να ευχαριστήσω τη Honda γι' αυτό. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλή ομάδα κάνουμε μαζί!" πρόσθεσε.

 

"Μπορούσε να διακρίνει κανείς ότι ήταν πολύ πιο νευρικοί απ' ότι συνήθως", συνέχισε να λέει. "Ήμουν κι εγώ προσεχτικός, διότι κι αυτοί είχαν πολλή δουλειά μπροστά τους, πολλά να μάθουν... όμως από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία, είδαμε ότι βελτιώθηκαν κι έμαθαν περισσότερο τη μοτοσυκλέτα. Το σημαντικό είναι ότι το χειμώνα θα πάνε να κάνουν εντατικά μαθήματα στην Ιαπωνία και μετά θα ξέρουν τη μοτοσυκλέτα με κλειστά μάτια, όπως ο κάθε καλός μηχανικός!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο της "Open" Desmosedici

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα